Libnet.ro
UNICEF

10:00

Avioane militare NATO vor survola Romania pentru operatiuni de recunoastere in cadrul crizei din Ucraina

B1 B1,
Avioane militare NATO vor survola Romania pentru operatiuni de recunoastere in cadrul crizei din Ucraina

Mai multe avioane militare NATO vor survola Romania si Polonia pentru operatiuni de recunoastere in cadrul crizei din Ucraina, a anuntat Alainta Nord-Atlantica, citata de AFP. Consiliul Nord-Atlantic a decis. continuă pe B1

Avioane militare NATO vor survola Romania pentru operatiuni de recunoastere din cauza crizei din Ucraina

Mai multe avioane militare NATO vor survola Romania si Polonia pentru operatiuni de recunoastere in cadrul crizei din Ucraina, a anuntat Alainta Nord-Atlantica, citata de AFP. Consiliul Nord-Atlantic a decis.

Avioanele militare NATO vor survola Romania. Zborurile vor spori capacitatea de supraveghere a situatiei din Ucraina

Alianta Nord-Atlantica anunta ca avioanele militare NATO vor survola Romania si Polonia pentru operatiuni de recunoastere in cadrul crizei din Ucraina, relateaza AFP. Consiliul Nord-Atlantic a decis luni.

Criza Ucraina: Spatiile aeriene ale Romaniei si Poloniei, survolate de avioane NATO, in ...

Aeronave militare NATO vor survola Romania si Polonia pentru operatiuni de recunoastere in cadrul crizei din Ucraina, anunta Alianta Nord-Atlantica, conform Mediafax. Consiliul Nord-Atlantic a decis luni trimiterea unor zboruri de recunoastere Awacs deasupra Poloniei si Romaniei, a declarat un oficial NATO. Aceste zboruri vor spori capacitatea de supraveghere a situatiei din Ucraina si vor avea loc doar deasupra teritoriului tarilor NATO, precizeaza oficialul citat. Avioanele cu .

UPDATE. Criza Ucraina: Spatiile aeriene ale Romaniei si Poloniei, survolate de avioane ...

Informatia a fost confirmata si de Ministerul Apararii Nationale. Aeronave AWACS ale NATO vor efectua zboruri in spatiul aerian al Romaniei, pe rutele si in zonele prestabilite, conform aprobarii Consiliului Nord-Atlantic, se arata intr-o informare a MApN. --- Aeronave militare NATO vor survola Romania si Polonia pentru operatiuni de recunoastere in cadrul crizei din Ucraina, anunta Alianta Nord-Atlantica, conform Mediafax. Consiliul Nord-Atlantic a decis luni trimiterea unor .

Japonia a trimis AVIOANE DE VANATOARE pentru a intercepta 3 avioane militare chineze

Japonia a trimis avioane de vanatoare, duminica, pentru a intercepta trei avioane militare chineze care survolau zona din apropierea spatiului sau aerian, au anuntat oficiali din cadrul Ministerului nipon al.

Japonia a ridicat de la sol avioanele de vanatoare pentru a intercepta avioane militare chineze

Japonia a trimis avioane de vanatoare, duminica, pentru a intercepta trei avioane militare chineze care survolau zona din apropierea spatiului sau aerian, au anuntat oficiali din cadrul Ministerului nipon al Apararii, fara a anunta insa vreun incident,.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )