Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un avion de lupta nigerian a deschis focul, din greseala, asupra unei tabere de refugiati, omorand peste 50 de oameni

Hotnews Hotnews,
 Un avion de lupta nigerian a deschis focul, din greseala, asupra unei tabere de refugiati, omorand peste 50 de oameni

Un avion de lupta nigerian a tras din greseala, in cursul unei operatiuni desfasurate marti, asupra unei tabere de refugiati din statul Borno, unde lucrau angajati si voluntari ai Comitetului International al Crucii Rosii, au anuntat autoritatile nigeriene citate de CNN. Guvernul nu a prezentat un bilant oficial al victimelor, dar o organizatie caritabila a estimat ca peste 50 de oameni au fost ucisi, potrivit News. ro. continuă pe Hotnews

Peste 50 de persoane au murit si 120 au fost ranite, dupa ce un avion de lupta nigerian a deschis focul, din greseala, asupra unei tabere de refugiati. Raidul viza organizatia Boko Haram

50 de persoane au fost ucise, marti, dupa ce un avion de lupta nigerian a deschis focul din greseala, asupra unei tabere de refugiati din statul Borno, unde lucrau angajati si voluntari ai Comitetului International al Crucii Rosii.

Zeci de morti, dupa ce un avion de lupta nigerian a deschis focul, din greseala, asupra unei tabere de refugiati

O tabara de refugiati din statul nigerian Borno a fost atacata, din greseala, de un avion de lupta, implicat intr-o operatiune care viza organizatia terorista Boko Haram, informeaza CNN, potrivit.

Un avion nigerian a deschis din greseala focul asupra unei tabere de refugiati: 52 de morti si peste 120 de raniti

Un avion nigerian a ratat tinta intr-o operatiune ce a avut loc miercuri si a deschis focul din greseala asupra unei tabere de refugiati, omorand 52 de persoane printre care si angajati si voluntari ai Comitetului International al Crucii Rosii, transmite CNN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )