Libnet.ro
UNICEF

12:30

Avion de mici dimensiuni, prabusit intr-o padure din judetul Vaslui

Adevărul Adevărul,
Avion de mici dimensiuni, prabusit intr-o padure din judetul Vaslui

Un avion de mici dimensiuni a fost descoperit prabusit intr-o padure din zona localitatii vasluiene Chitcani din comuna Costesti. Mai multe echipaje de politie s-au deplasat in zona. continuă pe Adevărul

Avion prabusit intr-o padure din judetul Vaslui

Un avion de mici dimensiuni a fost gasit prabusit, miercuri dimineata, intr-o padure din judetul Vaslui, de catre un padurar care trecea prin zona, insa in aparat sau in apropiere nu a fost gasita nicio persoana, scrie Mediaf .

Un avion s-a prabusit intr-o padure din Vaslui

Un avion de mici dimensiuni a fost gasit prabusit, miercuri dimineata, intr-o padure din judetul Vaslui, de catre un padurar care trecea prin zona, insa in aparat sau in apropiere nu a fost gasita nicio.

Fragmente umane descoperite intr-o padure din Harghita. Politistii cred ca este vorba despre un barbat disparut in luna mai

Fragmentele umane au fost descoperit intr-o padure din apropierea de Tulghes. Anchetatorii banuiesc ca osemintele ar apartine unui bolnav phinic disparut in luna mai.

Misiune de cautare a unui barbat care a disparut intr-o padure din Muntii Buzaului. A fost gasit viu, intr-o rapa

Zeci de jandarmi, politisti, angajati ISU si voluntari au scotocit, trei zile, o padure din comuna Bisoca, in cautarea unui localnic care a disparut duminica dupa-amiaza. Acesta a plecat de acasa la cules de ciuperci si nu s-a mai intors. A fost descoperit cazut intr-o rapa, deshidratat si cu rani la picioare.

Fragmente umane, posibil ale unui pacient de la Neuropsihiatrie Tulghes, gasite intr-o padure

Politistii harghiteni au descoperit, marti, mai multe fragmente umane intr-o padure din apropierea comunei Tulghes, ei suspectand ca acestea ar putea fi ale unui pacient al Spitalului de Neuropsihiatrie din localitate, disparut in luna mai.

Crima intr-o padure din Ialomita. Un barbat a fost arestat dupa ce a ucis un copil pentru ca plangea

Un caz socant iese la iveala odata cu arestarea preventiva de astazi, pentru comiterea infractiunii de omor, a unui suspect. Procurorii Parchetului Judetean Ialomita sustin ca acesta a omorat un copil de un an, motivand faptul ca a fost enervat de plansetele micutului.

Un avion F-18 apartinand Marinei SUA s-a prabusit intr-o zona mlastinoasa din Anglia

Un avion de tip F-18 apartinand Marinei americane s-a prabusit miercuri la Fens, o zona mlastinoasa din tinutul Cambridgeshire, in estul Angliei, transmite BBC News online.

Avion F-18, prabusit in nordul Angliei

Un avion de lupta F-18 apartinand Fortelor Aeriene americane s-a prabusit, miercuri, in nordul Angleiei, intr-o zona mlastinoasa. Informatia a fost confirmata pentru NBC News de oficiali americani.

Tragedie! Femeia gasita fara suflare de localnici intr-o padure din Focsani a murit din cauza frigului

Femeia gasita fara suflare de localnici intr-o padure din Focsani a murit din cauza frigului, arata ultimele date ale anchetei. Medicii legisti spun ca aceasta avea vanatai pe corp dupa ce ar fi cazut de.

Agentul de circulatie, care a cazut intr-o groapa din centrul Capitalei, a murit la spital

Un politist de la Brigada Rutiera a ajuns in stare grava la spital, marti seara, dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa de pe un bulevard din Capitala unde au loc lucrari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )