Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un avion s-a prabusit pe o sosea din Marea Britanie. Pasagerii, salvati in ultimul moment (VIDEO)

B1 B1,
Un avion s-a prabusit pe o sosea din Marea Britanie. Pasagerii, salvati in ultimul moment (VIDEO)

Un fost genist al armatei britanice si managerul unui magazin i-au scos din ramasitele in flacari pe pasagerii unui avion in flacari, relateaza Daily Mail. Fostul militar tocmai trecea cu masina prin. continuă pe B1

Femeia care a baut cate 5-6 energizante pe zi si era sa moara. Lesinam si tremuram (FOTO)

O femeie din Marea Britanie obisnuia sa bea cate 5-6 doze de energizant in fiecare zi, pentru ca in timp sa se confrunte cu probleme grave de sanatate, relateaza leicestermercury. co. uk. Problemele s-au.

Donald Tusk: Exista o sansa de 20-30% ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana

Exista o sansa de 20-30% ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana, a precizat Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, in cadrul unui interviu sustinut vineri si citat de Deutsce.

Polestar a deschis un centru RD in Marea Britanie: peste 60 de ingineri vor lucra la dezvoltarea viitoarelor modele electrice ale companiei

Polestar a inaugurat un centru de cercetare si dezvoltare in Marea Britanie, acolo unde peste 60 de ingineri vor lucra la dezvoltarea viitoarelor modele electrice ale constructorului.

SOC in Marea Britanie! Megan a fost UCISA cu sange rece! CE TRAGEDIE ...

Tragedie de Paste in Marea Britanie! Megan Newton, un mare fan Stoke City, a fost gasita fara suflare intr-un apartament de pe Fletcher Road din Stoke duminica seara.

Be EU. Aterizare cu probleme la Summitul de la Sibiu. Un avion a avut probleme la motor

Un aviona avut o problema la motor. Avionul ministrului de integritate din Marea Britanie a avut o defectiune lamotor. La aterizare s-au gasit pene la nivelul motorului. Acum avionul se.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )