Libnet.ro
UNICEF

19:30

Un avion Tarom a aterizat de urgenta pe aeroportul din Iasi

România Liberă România Liberă,
Un avion Tarom a aterizat de urgenta pe aeroportul din Iasi

O aeronava Tarom care a decolat de pe Aerportul Iasi, duminica dupa-amiaza, catre Aeprortul din Torino, s-a intors din drum la numai jumatate de ora din cauza unei probleme tehnice, conform Realitatea. net . continuă pe România Liberă

O aeronava Tarom a revenit pe aeroportul din Iasi din cauza unei defectiuni

O aeronava care a decolat de pe Aeroportul International Iasi cu destinatia Torino a fost adusa din nou la sol la scurt timp, dupa ce pilotul a sesizat o defectiune tehnica. Purtatorul de cuvant al.

O aeronava Qatar Airways pe ruta Doha - Manchester a aterizat de urgenta pe Aeroportul Otopeni dupa ce unui pasager i s-a facut rau

O aeronava Boeing 787 Dreamliner apartinand companiei Qatar Airways si care cirula pe ruta Doha - Manchester a aterizat de urgenta pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, joi, dupa ce unui pasager i s-a facut rau.

Dragnea, vazut de o romanca pe aeroportul din Viena. Femeia i-a spus direct: O sa va manance puscaria! (FOTO)

Liviu Dragnea a fost vazut pe aeroportul din Viena. Irina Vasilescu, cea care l-a fotografiat, a avut si un mesaj sa-i transmita. Suntem in aeroportul din Viena, colegi de avion cu .

O racheta lansata din Yemen a cazut langa aeroportul din capitala Arabiei Saudite

O racheta lansata de insurgenti din Yemen a cazut langa aeroportul din capitala Arabiei Saudite, potrivit Al Jazeera si BBC News. Informatiile nu pot fi confirmate din surse independente. Un purtator de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )