Libnet.ro
UNICEF

22:45

Avionul cancelarului german a fost SABOTAT: Incidentul din Germania perturba Summitul G20! (FOTO)

B1 B1,
Avionul cancelarului german a fost SABOTAT: Incidentul din Germania perturba Summitul G20! (FOTO)

Cancelarul german, Angela Merkel, a absentat de la deschiderea summitului G20 la Buenos Aires dupa o aterizare de urgenta a avionului sau la Koln vestul Germaniei), joi seara. Presa germana afirma ca avionul. continuă pe B1

Ria Novosti: Incidentul din Marea Neagra nu va afecta proiectul Nord Stream 2, a declarat Steffen Seibert

Berlinul este la curent cu criticile Kievului legate de reactia insuficient de activa la incidentul din Stramtoarea Kerci, in urma caruia nave militare ucrainene impreuna cu echipajele lor au fost retinute pentru incalcarea frontierei de stat a Rusiei si afirma ca aceasta situatie nu va afecta proiectul gazoductului Nord Stream-2, a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului german, Steffen Seibert, potrivit Ria Novosti, citat de Rador.

Incidentul din Strmtoarea Kerci: Porosenko a promulgat intrarea n vigoare a legii martiale

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a promulgat intrarea in vigoare a legii martiale pentru o perioada de 30 de zile, in contextul incidentului din Stramtoarea Kerci, dupa ce trei nave ale marinei ucrainene au fost sechestrate de fortele speciale rusesti, a anuntat miercuri un purtator de cuvant, relateaza AFP.

Incidentul din Strmtoarea Kerci: Ucraina spune ca rusii au folosit sase nave FSB si patru ale fortelor navale, plus avioane si elicoptere de lupta

Un ofiter de contrainformatii militare ucrainean a fost ranit grav dupa ce avioane rusesti au tras cu rachete in navele ucraine sechestrate duminica, a spus seful serviciului de securitate ucrainene SBU), citat de Reuters.

Permis de conducere romanesc, considerat nul de autoritatiile din Germania

Germania nu recunoaste permisele de conducere si certificatele de pregatire profesionala dobandite in Republica Moldova si preschimbate apoi in Romania, anunta Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR), care a solicitat.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )