Libnet.ro
UNICEF

19:45

Avionul care transporta staff-ul celor de la Manchester City spre Bucuresti, evacuat dupa ce s-a umplut de fum (VIDEO)

B1 B1,
Avionul care transporta staff-ul celor de la Manchester City spre Bucuresti, evacuat dupa ce s-a umplut de fum (VIDEO)

Avionul CarpatAir care urma sa transporte o parte din staff-ul celor de la Manchester City spre Bucuresti a fost evacuat dupa ce s-a umplut de fum. Pilotii le-au spus pasagerilor, printre acestia fiind si. continuă pe B1

Incident cu aeronava Carpatair care aduce staff-ul lui Manchester City la Bucuresti, dupa ce s-a sesizat aparitia unui abur. Pasagerii au fost debarcati temporar

Conducerea clubului Manchester City, sponsorii si jurnalistii care urmau sa asiste la meciul cu Steaua din Liga Campionilor au fost evacuati din avionul Carpatair care ar fi trebuit sa-i transporte la Bucuresti, dupa ce cabina aeronavei s-a umplut de fum, informeaza presa engleza, citata de News. ro.

Conducerea celor de la Manchester City, evacuata de urgenta din avion

Partida Steaua - Manchester City va avea loc, marti, de la 21. 45, pe Arena Nationala, in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor, iar englezii intampina deja probleme serioase.

Avion al clubului de fotbal Manchester City, evacuat inainte de a decola spre Romania

Avionul care transporta membri ai clubului de fotbal Manchester City spre Bucuresti a fost evacuat, luni dimineata, inainte de a decola din Marea Britanie, dupa ce in cabina a fost semnalat fum.

Probleme pentru delegatia lui Manchester City. Avionul in care era a fost evacuat

Avionul care transporta membri ai clubului de fotbal Manchester City spre Bucuresti a fost evacuat, luni dimineata, inainte de a decola din Marea Britanie, dupa ce in cabina a fost semnalat.

Un italian arbitreaza Steaua-Manchester City

UEFA a anuntat, duminica, numele arbitrului care va conduce la centru meciul Steaua-Manchester City programat marti seara de la 21:45 pe Arena Nationala in playoff-ul Ligii Campionilor.

Suntem obisnuiti sa dam lucrurile de pret unor straini. Mi se pare incredibil. Laurentiu Reghecampf, dezamagit ca Manchester City a primit acceptul sa se antreneze in Ghencea

Steaua se pregateste de unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului, partida cu Manchester City din play-off-ul Ligii Campionilor. Un aspect il nemultumeste insa pe antrenorul Laurentiu.

Multi suporteri stelisti au ramas fara bilete pentru meciul cu Manchester City, desi au stat ore intregi la coada (VIDEO)

Dezamagire mare pentru fanii Stelei, inainte de partida cu Manchester City din play-off-ul Ligii Campionilor. Acestia nu au reusit sa faca rost de bilete pentru meci, in ciuda faptului ca au stat la.

Laurentiu Reghecampf a rabufnit inaintea meciului cu Manchester City

Antrenorul stelist Laurentiu Reghecampf a reactionat critic dupa ce Manchester City, echipa pe care Steaua o va intalni marti seara de la 21:45 in barajul pentru grupele Ligii Campionilor, a primit acceptul de a se antrena in baza sportiva din Ghencea.

O sa vedeti cum o sa biruim toate neamurile bogate care au miliarde si diamante: Gigi Becali, rugaciune pentru meciul dintre Steaua si Manchester City (VIDEO)

Gigi Becali transmite mesaje inedite de Sfanta Maria. Latifundiarul din Pipera s-a rugat la Biserica pentru un succes in meciul de maine cu bogatii de la Manchester City. Becali a avut un.

UEFA a facut anuntul: Meciul Steaua - Manchester City, arbitrat de un italian

UEFA a anuntat ca meciul Steaua - Manchester City va fi arbitrat de italianul Daniele Orsato, care va sta pe centru si va fi ajutat la margini de Riccardo Di Fiore si Lorenzo Manganelii. Carmine Russo si Paolo.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )