Libnet.ro
UNICEF

18:30

Avionul invizibil pe radar F-35, folosit pentru prima data de fortele SUA ntr-o misiune de lupta

Hotnews Hotnews,
 Avionul invizibil pe radar F-35, folosit pentru prima data de fortele SUA ntr-o misiune de lupta

Avioane invizibil pe radar de tip F-35 din dotarea fortelor SUA au fost folosite joi pentru prima data intr-o misiune de lupta, bombardand un obiectiv al insurgentilor talibani in Afganistan, au declarat oficiali americani, informeaza site-ul publicatiei Stars and Stripes. continuă pe Hotnews

Avionul invizibil pe radar F-35, folosit pentru prima data in lupta de americani

Armata americana a anuntat ca a utilizat pentru prima data noul sau avion invizibil pe radar F-35 intr-o situatie de lupta. Acest botez al focului, un eveniment important, avand in vedere ca respectivul tip de aparat de zbor este cel mai scump din istoria militara a Statelor Unite, a avut loc in cadrul unei misiuni in Afganistan, relateaza France-Presse.

Comisia de ancheta a SPP se reuneste pentru prima data

Comisia parlamentara de ancheta a Camerei Deputatilor si Senatului pentru verificarea posibilei implicari a Serviciului de Protectie si Paza SPP) in activitatea unor partide politice si in activitatea unor lideri ai acestora se reuneste astazi in prima sedinta, de la orele 13. 00, relateaza News. ro.

Comisia de ancheta a SPP se reuneste pentru prima data

Comisia parlamentara de ancheta pentru verificarea posibilei implicari a Serviciului de Protectie si Paza in activitatea unor partide politice si in activitatea unor lideri ai acestora se reuneste marti in pr.

Carmen Dan: Imagini cu batai sau cu interventii in forta ale fortelor de ordine am vazut si in alte tari. Este pentru prima data cand exista un interes de a comenta aceste imagini la nivel european

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat miercuri seara, referindu-se la violentele de la protestul din 10 august, ca exista imagini si din alte tari cu interventii in forta a fortelor de ordine.

Catrinel Menghia e insarcinata pentru prima data: modelul a facut anuntul la un eveniment printr-un gest simplu FOTO

Topmodelul si actrita Catrinel Menghia 32 de ani) este insarcinata pentru prima data si a dat vestea in cadrul unui eveniment caritabil.

Zbura prima data cu avionul, cand barbatul a simtit nevoia sa se duca la baie. in doar cateva minute, toti pasagerii au inceput sa tipe

Era prima data cand se afla in avion, dar ceea ce a urmat categoric nu va uitat prea usor. Si asta pentru ca la un moment dat, pasagerul a simtit nevoia sa se duca la baie. S-a ridicat iar in scurt timp toat.

Angelina Jolie e de nerecunoscut! Apare blonda in viitorul ei film. E prima data cand s-a vopsit asa

Angelina Jolie se pregateste intens pentru noul ei film, Come away, si filmeaza de zor in studiourile de la Hollywood. Luni, actrita in varsta de 43 de ani a fost fotografiata de paparazzi pe.

E OFICIAL! Semnalul wireless poate fi folosit pentru a te SPIONA

Veste proasta pentru utilizatorii de semnal wireless! Oamenii de stiinta au dezvoltat o modalitate bazata pe masurarea semnalului pentru a numara oamenii aflati intr-o camera, chiar prin pereti!.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1972 seconds )