Libnet.ro
UNICEF

21:00

Avionul Malaysian Airlines s-a prabusit in Oceanul Indian. Nu exista supravietuitori.

România Liberă România Liberă,
Avionul Malaysian Airlines s-a prabusit in Oceanul Indian. Nu exista supravietuitori.

Avionul Boieng 777 al companiei Malaysia Airlines, disparut in urma cu aproape trei saptamani, a deviat de la traiectorie, s-a prabusit in sudul Oceanului Indian si nu exista supravietuitori, au anuntat autoritatile, conform Mediafax. Conform datelor obtinute prin satelit si de catre echipele de cautare, avionul Boeing 777 s-a prabusit in sudul Oceanului Indian, la vest de orasul australian Perth. Citeste si: Un avion Malaysia Airlines, nevoit sa aterizeze din cauza unor probleme . continuă pe România Liberă

Avionul Malaezia Airlines s-a prabusit in Oceanul Indian

Avionul de pasageri Boeing 777 al Malaezia Airlines a cazut in Oceanul Indian, potrivit declaratiilor premierului Malaeziei, conform presei internationale.

Avionul Boeing 777 s-a prabusit in Oceanul Indian

Avionul de pasageri Boeing 777 al Malaezia Airlines a cazut in Oceanul Indian, potrivit declaratiilor premierului Malaeziei, conform presei internationale.

VIDEO UPDATE Aeronava Boeing 777 a Malaysia Airlines a cazut in Oceanul Indian - premierul Malaeziei

Aeronava Boeing 777 a Malaysia Airlines a cazut in Oceanul Indian, a anuntat luni premierul Malaeziei, citat de AFP. Cu regret si adanca tristete trebuie sa va informez ca, in conformitate cu aceste date noi, zborul MH370 a ajuns in sudul Oceanului Indian, a declarat Najib Razak.

Premierul malaezian, despre avionul disparut pe 8 martie: Cursa MH370 a sfarsit in Oceanul Indian

Primul ministru malaezian a anuntat luni ca informatiile pe care le detin anchetatorii pana in prezent arata ca avionul Malaysia Airlines, disparut pe 8 martie, s-ar fi prabusit in Oceanul Indian, transmite.

Premierul malaezian, despre avionul disparut pe 8 martie: Cursa MH370 a sfarsit in Oceanul Indian (VIDEO)

Primul ministru malaezian a anuntat luni ca informatiile pe care le detin anchetatorii pana in prezent arata ca avionul Malaysia Airlines, disparut pe 8 martie, s-ar fi prabusit in Oceanul Indian, transmite.

Fragmente din avionul disparut, in Oceanul Indian?.

China detine imagini filmate prin satelit care surprind noi fragmente ce ar putea apartine avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines disparut de doua saptamani, anunta autoritatile malaysiene. Ambasadorul Chinei in Kuala Lumpur a primit imagini prin satelit cu obiecte plutitoare pe culoarul aerian sud; vor fi trimise nave pentru verificarea zonei, a declarat ministrul malaysian al Transporturilor, Hishammuddin Hussein. Citeste si .

Avionul disparut: Obiecte suspecte detectate in zona de cautare din Oceanul Indian

Un avion chinez care participa la cautarile Boeingului apartinand Malaysia Airlines, diparut de pe radare la 8 martie, a reperat obiecte considerate suspecte in sudul Oceanului Indian, a anuntat luni agentia oficiala de presa China Noua, citata de AFP. Obiectele au fost observate de catre un avion militar de tip Iliusin-76 mobilizat de catre autoritatile chineze in cadrul investigatiilor la care participa numeroase tari, a precizat agentia China Noua.

Noi posibile fragmente ale avionului disparut, observate de sateliti in Oceanul Indian.

Franta a furnizat Malaeziei imagini filmate prin satelit care surprind noi fragmente ce ar putea apartine avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines disparut de doua saptamani, informeaza AFP. Este vorba de obiecte plutitoare observate pe Culoarul sudic, precizeaza Ministerul malaezian al Transporturilor. Imaginile au fost transmise echipelor de cautare australiene aflate in perimetrul unde s-ar fi putut prabusi avionul. Sambata, China a furnizat imagini filmate prin satelit cu posibile .

Noi posibile fragmente ale avionului Boeing 777 disparut, observate prin satelit in Oceanul Indian

China detine imagini filmate prin satelit care surprind noi fragmente ce ar putea apartine avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines disparut de doua saptamani, anunta autoritatile malaysiene, citate de AFP.

Cazul avionului disparut: noi posibile fragmente ale aeronavei, observate prin satelit in Oceanul Indian

China detine imagini filmate prin satelit care surprind noi fragmente ce ar putea apartine avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines disparut de doua saptamani, anunta autoritatile malaysiene, citate de AFP, scrie Mediafax .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )