Libnet.ro
UNICEF

13:00

Avionul solar si-a incheiat mai devreme zborul de-a-lungul SUA din cauza unei defectiuni la aripa

Adevărul Adevărul,
Avionul solar si-a incheiat mai devreme zborul de-a-lungul SUA din cauza unei defectiuni la aripa

Avionul solar Solar Impulse care a plecat, sambata, in ultima etapa in ultima etapa a calatoriei sale de-a lungul Statele Unite ale Americii, a fost nevoit sa aterizeze mai devreme din cauza unei defectiuni tehnice, potrivit Live Science. continuă pe Adevărul

Avionul Solar Impulse si-a incheiat calatoria pe teritoriul SUA

Avionul Solar Impulse, propulsat cu ajutorul energiei solare, a aterizat pe aeroportul JFK din New York, completand ultima etapa a unei calatorii pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, informeaza bbc. co. uk, conf.

UPDATE Avionul Solar Impulse a aterizat la New York, dupa ce a traversat Statele Unite

UPDATE Avionul Solar Impulse, cu propulsie integrala asigurata de lumina solara, a aterizat sambata seara la New York, la capatul ultimului segment din calatoria peste Statele Unite ale Americii ce a inceput in urma cu mai bine de doua luni, informeaza Agerpres citand Associated Press.

Avionul solar cat un Airbus pleaca in ultima etapa a calatoriei in jurul SUA

Avionul solar Solar Impulse a plecat din Washington DC catre New York, in ultima etapa a calatoriei sale de-a lungul Statelor Unite ale Americii, care va fi prima a unei aeronave alimentate de la Soare.

Avionul Solar Impulse a decolat pentru ultima etapa a traversarii Statelor Unite

Avionul experimental propulsat cu ajutorul energiei solare, Solar Impulse, a decolat sambata dimineata de la Washington catre New York, ultima etapa a traversarii Statelor Unite ale Americii de la vest la est, sperand sa poata survola sambata seara Statuia Libertatii, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )