Libnet.ro
UNICEF

20:15

Aviz favorabil in Comisiile de aparare pentru ministrul propus al Apararii Nicolae Ciuca

România Liberă România Liberă,
Aviz favorabil in Comisiile de aparare pentru ministrul propus al Apararii Nicolae Ciuca

Ministrul propus al Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, a primit aviz favorabil din partea parlamenta. continuă pe România Liberă

Nicolae Ciuca, aviz favorabil in Comisiile de aparare

ACTUALIZARE - Marcel Vela: Am organizat 198 de actiuni operative si am executat 250 de perchezitii domiciliare. Am inceput si o curatenie in interior. Prin DGA am realizat 117 teste de integritate cu privire la personalul din Minister de catre structura cu responsabilitate in acest domeniu. * ACTUALIZARE - Marcel Vela: Ordinea publica si siguranta cetateanului sunt foarte importante si principalul scop al meu, ca ministru, si al echipei care este acum in fruntea MAI este cresterea increderii populatiei in institutiile din domeniul ordine publica si siguranta cetateanului, lucruri care impun continuarea unor masuri de eficientizare si modernizare a MAI. * ACTUALIZARE - Marcel Vela, propus ministru al Afacerilor Interne in Guvernul Orban 2, este audiat in comisiile parlamentare reunite de aparare. Vela a venit la audiere impreuna cu seful sau de cabinet, Traian Berbeceanu. * ACTUALIZARE - Aviz favorabil in Comisiile de aparare pentru ministrul propus al Apararii, Nicolae Ciuca. Au fost 13 voturi pentru, trei voturi impotriva si opt abtineri.

Nicolae Ciuca, propus pentru Ministerul Apararii in guvernul Orban 2, aviz favorabil in Parlament

Dupa o serie de audieri in comisiile reunite ale Parlamentului, Nicolae Ciuca, propus ca ministru al Apararii Nationale in guvernul Orban 2, a primit aviz pozitiv.

Florin Citu, aviz negativ in Comisiile Parlamentare

ACTUALIZARE - Florin Citu, ministrul propus pentru Finante, a primit aviz de respingere din partea comisiilor reunite de buget-finante ale Parlamentului, dupa o audiere de aproape trei ore si presarata cu multe discutii tensionate si ironii. Au fost 18 voturi pentru si 18 impotriva. --- * ACTUALIZARE - Florin Citu: Am ales un ritm gradual de reducere a deficitului pentru a trece de la o politica fiscala prociclica la una anticiclica. E un plan credibil. Referitor la cheltuieli, nu e nimic suplimentar, e legislatia in vigoare. Ce am putut am oprit: am inghetat indemnizatiile, veniturile demnitarilor, dar Parlamentul ne submineaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2279 seconds )