Libnet.ro
UNICEF

00:07

Aviz NEGATIV pentru urmarirea penala a lui Ponta

România Liberă România Liberă,
Aviz NEGATIV pentru urmarirea penala a lui Ponta

Membrii Comisiei Juridice din cadrul Camerei Deputatilor se intrunesc, luni, la ora 11. 00, pentru a stabili calendarul raportului in cazul lui Victor Ponta. continuă pe România Liberă

Comisia Juridica: Aviz negativ privind urmarirea penala fata de Ponta

----------- *ACTUALIZARE 20:02 Ponta: Daca fac manifestari ilegale, Blaga si Gorghiu trebuie sa raspunda in fata legii Copresedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, trebuie sa raspunda in fata legii daca desfasoara manifestari ilegale impotriva Guvernului, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta.

DNA cere Camerei Deputatilor avizul pentru urmarirea penala a lui Ponta pentru conflict de interese

Procurorul sef al DNA a sesizat Camera Deputatilor cerand avizarea urmaririi penale a lui Victor Ponta, pentru conflict de interese, avand in vedere ca, in calitate de premier, l-a numit pe Dan Sova in functia de ministru, in conditiile in care in.

Subiectiv. PNL face scandal, Victor Ponta rezista

Comisia Juridica a fost in favoarea premierului Victor Ponta, si a dat aviz negativ pentru urmarirea penala. Subiectul a fost dezbatut in editia de luni a emisiunii Subiectiv, realizata de Razvan Dumitrescu,.

100 de minute. Ilie Serbanescu: Acest dosar nu este un act de justitie, a fost facut ca sa fie dat jos Victor Ponta

Comisia Juridica a dat aviz negativ pentru urmarirea penala a premierului Victor Ponta. Votul in Comisie a fost de sapte voturi pentru, 18 voturi impotriva si o abtinere. Premierul Victor Ponta a.

Valeriu Zgonea, reactie la urmarirea penala a premierului Ponta: Sedinta Comisiei juridice va fi luni (VIDEO)

Valeriu Zgonea reactioneaza cu privire la urmarirea penala a premierului si este de parere ca niciun roman ii doreste altuia raul si clipele prin care trece el si familia lui sunt dificile. Pana in.

Camera Deputatilor a respins urmarirea penala a lui Victor Ponta

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat, luni, raport de respingere a cererii procurorului general privind urmarirea penala in cazul premierului Victor Ponta, scrie Agerpres .

Ce scrie presa internationala despre urmarirea penala a premierului Victor Ponta

Presa internationala relateaza, vineri, despre urmarirea penala a premierului Romaniei, Victor Ponta, suspectat de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata, spalare de bani si conflict de interese.

PNL a depus motiunea de cenzura la adresa Guvernului. PSD acuza ca motiunea contra Guvernului si urmarirea penala a lui Ponta se suprapun

PNL a depus la Parlament motiunea de cenzura la adresa Guvernului Ponta, a declarat prim vicepresedintele liberal Teodor Atanasiu.

Aviz negativ in Comisia Juridica pentru inceperea urmaririi penale a lui Victor Ponta (VIDEO)

Comisia Juridica a hotarat luni neinceperea urmaririi penale in cazul premierului Victor Ponta. Juristii au votat pentru incuvintarea urmaririi penale a premierului cu 7 voturi pentru, 18 impotriva si o abti.

Real time marketing: un restaurant ofera caracatita gratis dupa urmarirea penala a lui Victor Ponta

Un restaurant din Bucuresti a lansat o oferta speciala, dupa ce premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala, anunta Adevarul. ro .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2712 seconds )