Libnet.ro
UNICEF

14:45

Un avocat din Alba Iulia a fost condamnat la inchisoare cu executare. Pentru a nu ajunge dupa gratii a fugit intr-o tara exotica

Adevărul Adevărul,
Un avocat din Alba Iulia a fost condamnat la inchisoare cu executare. Pentru a nu ajunge dupa gratii a fugit intr-o tara exotica

Curtea de Apel Alba Iulia a respins joi, 2 august, solicitarea procurorilor de emitere a unui mandat european de arestare pe numele unui avocat din Alba Iulia, condamnat definitiv la 2 ani si 6 luni de inchisoare cu executare. Barbatul a fugit din tara inainte de a primi sentinta definitiva. continuă pe Adevărul

Noua printesa a hotilor din Alba Iulia, retinuta de politie dupa ce a comis peste 100 de furturi

Noua printesa a hotilor din Alba Iulia a fost retinuta de politisti. Tanaara care are acum 14 ani are la activ peste 100 de furturi.

Casele, boala penala pentru politicieni. Ce ministru a fost condamnat la inchisoare cu suspendare din cauza unui imobil

De-a lungul anilor, mai multi demnitari ai statului roman s-au confruntat cu probleme penale din cauza caselor. Ultimul vizat este nimeni altul decat presedintele in functie, care a pierdut o casa in instant?.

Sute de cadre didactice din Romnia, Moldova, Ucraina si Serbia, reunite ntr-un congres la Alba Iulia

Cateva sute de educatoare, invatatori si profesori din Romania, Moldova, Ucraina si Serbia participa, in perioada 6-9 august, la un congres gazduit, in Anul Centenarului Marii Uniri, de Alba Iulia, a informat Asociatia Generala a invatatorilor din Romania AGIRo), potrivit Agerpres.

Viceprimar batut de un consatean pentru ca nu a dotat caminul cultural cu butelie de gaz. Agresorul a fost condamnat la 4 luni de inchisoare

Un scandal ce a avut loc in urma cu un an si jumatate in zona caminului cultural din comuna intregalde, judetul Alba, s-a finalizat cu un dosar penal si condamnarea agresorului la inchisoare.

Doua persoane din Alba muscate de vipera, salvate dupa ce au primit ser antiviperin la spital

Doua persoane au fost muscate de vipere, sambata, in judetul Alba. Este vorba despre un barbat care se afla in zona Sureanu, in jurul amiezii, si altul, un ambulantier de la Serviciul Judetean de Ambulanta Alba, aflat in timpul liber.

Un avocat din Viena recunoaste furtul a 20 kg de aur cu ajutorul unor complici romni, disparuti cu prada

Un fost avocat austriac si-a recunoscut implicarea intr-un jaf prin care unei septuagenare i-au fost furate din locuinta lingouri de aur in valoare de 700. 000 de euro, cu ajutorul unor spargatori romani, a declarat luni aparatorul sau.

Un avocat din Viena recunoaste furtul a 20 kg de aur cu ajutorul unor complici romani. Ce au facut acestia

Un fost avocat austriac si-a recunoscut implicarea intr-un jaf prin care unei septuagenare i-au fost furate din locuinta lingouri de aur in valoare de 700. 000 de euro, cu ajutorul unor spargatori romani, a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )