Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un avocat al lui Donald Trump sugereaza ca Secret Service ar fi autorizat intalnirea fiului presedintelui cu cetateni rusi

Hotnews Hotnews,
 Un avocat al lui Donald Trump sugereaza ca Secret Service ar fi autorizat intalnirea fiului presedintelui cu cetateni rusi

Unul dintre avocatii personali ai presedintelui american Donald Trump a aparat intalnirea pe care Donald Trump Junior, fiul cel mare al liderului de la Casa Alba, a avut-o cu cetateni rusi in timpul campaniei electorale din 2016, lasand sa se inteleaga ca respectiva intalnire ar fi fost autorizata de Secret Service, scrie Agerpres, citand Reuters. continuă pe Hotnews

Un avocat sugereaza ca Donald Trump Jr. si Natalia Veselnitkaia s-au intalnit cu acordul Secret Service

Intalnirea dintre Donald Trump Jr. , fiul cel mare al actualului presedinte american, si jurista rusa Natalia Veselnitkaia, suspectata de legaturi cu Kremlinul, a avut loc cu acordul Secret Service, a sugerat un avocat.

Secret Service a infirmat sugestia ca ar fi aprobat intrevederea fiului presedintelui Donald Trump cu o avocata rusa

Secret Service, serviciul american pentru protectia presedintelui, a negat ca ar fi aprobat intrevederea fiului presedintelui american, Donald Trump.

SUA: Secret Service neaga ca ar fi aprobat intalnirea dintre Trump Jr. si o avocata rusa

Secret Service, serviciul secret care se ocupa de paza liderilor politici din SUA, a respins o sugestie facuta de avocatul personal al presedintelui Donald Trump, potrivit caruia ar fi aprobat o intalnire intre fiul liderului de la Casa Alba si cetateni rusi, in timpul campaniei din 2016, relateaza Reuters, citata de News. ro.

Secret Service neaga ca ar fi aprobat intalnirea fiului lui Trump cu avocata din Rusia, desi acest lucru fusese sugerat de avocatul presedintelui SUA

Secret Service, institutia care asigura protectia sefilor de stat ai Statelor Unite, a dezmintit ideea lasata de avocatul personal al presedintelui Donald Trump, potrivit caruia acest serviciu ar fi aprobat o intalnire intre fiul liderului de la Casa Alba si cetateni rusi.

Donald Trump si-a angajat un avocat pentru investigatiile legate de interventia Rusiei in alegerile din SUA

Presedintele american, Donald Trump, a anuntat sambata ca avocatul Ty Cobb va fi consilier special pentru a se ocupa de raspunsul Casei Albe cu privire la investigatiile legate de ingerinta Rusiei in alegerile din Statele Unite .

Unul dintre avocatii lui Trump sugereaza ca intalnirea fiului presedintelui american cu cetateni rusi ar fi fost autorizata de Serviciile Secrete

Unul dintre avocatii personali ai lui Donald Trump a aparat intalnirea pe care fiul cel mare al presedintelui american a avut-o cu cetateni rusi, in timpul campaniei electorale din 2016, lasand sa se inteleaga ca respectiva intalnire ar fi fost autorizata de Serviciile Secrete.

Donald Trump participa la festivitatile dedicate Zilei Nationale a Frantei

ACTUALIZARE 12:13 Ziua Nationala a Frantei a inceput cu o parada militara pe Champs-Elysees, privita din tribuna oficiala de catre Trump Festivitatile de Ziua Nationala a Frantei au inceput in jurul orei locale 10. 10 ora Romaniei), imediat dupa sosirea presedintelui Emmanuel Macron, care a salutat trupele franceze si americane de pe Champs-Elysees, in timp ce Donald Trump privea protocolul din tribuna oficiala, alaturi de sotia sa, Melania Trump. *ACTUALIZARE 08:57 Trump saluta alaturi de Macron, la Elysee, relatia care nu poate fi rupta intre SUA si Franta *Armistitiul din Siria dovedeste utilitatea dialogului cu Rusia, sustine presedintele Trump *Donald Trump: S-ar putea intampla ceva legat de acordul de la Paris *ACTUALIZARE 08:35 Trump, primit oficial de Macron la Invalides .

Cel putin 8 persoane ar fi participat la intalnirea lui Donald Trump Jr. cu avocata rusa

Cel putin 8 persoane ar fi participat la intalnirea fiului cel mare al lui Donald Trump, Donald Trump Jr. , si a ginereului presedintelui american, Jared Kushner, cu avocata rusa Natalia Veselnitkaia, la Trump Tower, in iunie 2016, potrivit CNN.

Strangerile de mana ale lui Donald Trump VIDEO

Donald Trump starneste amuzament pe internet proape de fiacre data cand participa la o intalnire oficiala prin modul in care obisnuieste sa le stranga mana interlocutorilor. Iata ce s-a intamplat, spre exemplu, la ultimile vizite de stat.

Donald Trump s-ar putea razgandi in privinta acordului climatic de la Paris

Presedintele francez Emmanuel Macron s-a declarat optimist in privinta faptului ca omologul sau american, Donald Trump, s-ar putea razgandi in privinta acordului de la Paris privind schimbarile climatice. Trump mi-a spus ca va incerca sa gaseasca o solutie in lunile urmatoare, a afirmat Emmanuel Macron, dupa intalnirea cu liderul de la Casa Alba, potrivit Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )