Libnet.ro
UNICEF

23:30

Avocat: Sorin Oprescu se simte mai bine, dar exista riscul unui infarct

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Avocat: Sorin Oprescu se simte mai bine, dar exista riscul unui infarct

Sorin Oprescu se simte mai bine, dar exista posibilitatea unei interventii chirurgicale, fiind risc de infarct, a declarat ieri seara Viorel Mocanu, unul din avocatii fostului edil al Capitalei, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Avocat: Sorin Oprescu a fost suspect de un preinfarct. Ce urmeaza pentru primarul suspendat zilele urmatoare

Sorin Oprescu a fost readus in Arestul Politiei dupa ce anterior fusese transportat de urgenta la spital: Edilul suspendat al Capitalei a acuzat probleme medicale, altele decat diabetul (VIDEO)

00 Potrivit avocatului lui Sorin Oprescu, Viorel Mocanu, exista posibilitatea ca oricand primarul suspendat sa fie dus din nou la spital, fie la Floreasca, fie la Spitalul Universitar. Aparatorul.

UPDATE Sorin Oprescu, redaus in arest dupa ce fusese internat de urgenta in spital din cauza ca i s-a facut rau

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost internat de urgenta in spital, luni, dupa ce i s-a facut rau in arest, informeaza Digi 24. Sorin Oprescu a fost arestat preventiv in urma cu doua saptamani fapte de coruptie. UPDATE: Sorin Oprescu a fost readus in arest luni seara, infomeaza Mediafax.

Motivarea deciziei de arestare a lui Sorin Oprescu: Edilul ar fi fost avertizat ca i se pregateste ceva de catre mai multe persoane, inclusiv jurnalisti (VIDEO)

Potrivit motivarii deciziei de arestare preventiva pentru 30 de zile a Curtii de Apel Bucuresti, Sorin Oprescu a incercat sa-i impresioneze pe magistrati cu relatari din activitatea sa zilnica de la Primarie,.

Sorin Oprescu cere inlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu sau control judiciar

Acocatul lui Sorin Oprescu a depus, luni, la Tribunalul Bucuresti, o cerere in care solicita inlocuirea arestului preventiv pentru clientul sau cu o masura mai blanda, respectiv arestul la domiciliu sau.

Sorin Oprescu a fost dus de urgenta la spital.Judecatorul Camelia Bogdan recomanda confiscarea averii primarului suspendat

Sorin Oprescu a ajuns luni la spital unde a primit ingrijiri medicale dupa ce a acuzat o stare de slabiciune. Dupa o ora si jumatate acesta a fost readus in arest. Avocatii edilului suspendat sustin ca nu stiu motivul pentru care clientul lor a fost dus la spital. Sorin Oprescu se afla in arest preventiv de doua saptamani. Astazi i s-ar fi facut rau in timp ce citea motivarea judecatorilor care au decis ca trebuie sa ramana dupa gratii.

Sorin Oprescu a fost dus de urgenta la spital.Judecatoare Camelia Bogdan recomanda confiscarea averii primarului suspendat

Sorin Oprescu a ajuns luni la spital unde a primit ingrijiri medicale dupa ce a acuzat stari de rau. Dupa o ora si jumatate acesta a fost readus in arest. Avocatii edilului suspendat sustin ca nu stiu motivul pentru care clientul lor a fost dus la spital. Sorin Oprescu se afla in arest preventiv de doua saptamani. Astazi i s-ar fi facut rau in timp ce citea motivarea judecatorilor care au decis ca trebuie sa ramana dupa gratii.

Sorin Oprescu, dus de urgenta la spital

ACTUALIZARE 19:09 Sorin Oprescu, aflat in arestul Politiei Capitalei, a fost dus de urgenta cu masina politiei la spital din cauza unor probleme medicale, potrivit Digi24. *Oprescu sustine ca Rares Bogdan ii dadea informatii pe surse de la DNA ca va fi arestat.

Sorin Oprescu, dus de urgenta la spital

ACTUALIZARE 19:09 Sorin Oprescu, aflat in arestul Politiei Capitalei, a fost dus de urgenta cu masina politiei la spital din cauza unor probleme medicale, potrivit Digi24. *Oprescu sustine ca Rares Bogdan ii dadea informatii pe surse de la DNA ca va fi arestat.

Avocatul lui Sorin Oprescu, despre problemele de sanatate ale edilului: Domnia sa refuza sa se foloseasca de acest motiv pentru inlocuirea arestului preventiv (VIDEO)

Primarul suspendat al Bucurestiului, Sorin Oprescu, asteapta decizia responsabililor de la Arestul Central al Politiei Capitalei, cu privire la solicitarea edilului de a fi transportat la Spitalul Universitar. in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )