Libnet.ro
UNICEF

05:45

Avocata carea strans milioane de euro pentru copiii cu probleme: Cand am pierdut-o pe mama, mi-am regasit cumva linistea si menirea

Adevărul Adevărul,
Avocata carea strans milioane de euro pentru copiii cu probleme: Cand am pierdut-o pe mama, mi-am regasit cumva linistea si menirea

Cristiana Ionescu a renuntat la profesia de avocat pentru a-si dedica tot timpul sa-i ajute pe copiii defavorizati. Consultant cu 20 de ani de experienta si mii de ore de voluntariat, a reusit sa trimita inapoi la scoala, cu ghiozdane noi, peste 2. 500 de copii. De cinci ani le ofera micutilor care inca n-au vazut marea sansa sa mearga in tabere de vara. continuă pe Adevărul

Guvernul maghiar plateste 6 milioane de euro pentru restaurarea unui palat din Romania. Cladirea are si o gradina uluitoare

Palatul episcopal romano-catolic din Oradea, construit intre anii 1762 si 1776 cu ajutorul arhitectului de la curtea imperiala a Mariei Tereza, este in plina restaurare, lucrarile evaluate la peste 6 milioane euro fiind realizate din fonduri guvernamentale maghiare. De asemenea, parcul cladirii va fi reamenajat pe bani europeni.

Parlamentul European a votat alocarea a 500 de milioane de euro pentru apararea statului de drept

Parlamentul European a votat, miercuri, proiectul eurodeputatului PNL Siegfried Muresan privind apararea statului de drept, alocand astfel 500 de milioane de euro in bugetul multianual al Uniunii Europene din 2020.

Marea asfaltare din municipiu: a fost semnat contractul de 50 de milioane de euro pentru modernizarea cartierelor

Peste 100 de strazi din municipiu si peste 300 de drumuri vicinale vor fi modernizate, in cadrul unui proiect de peste 50 de milioane de euro. Contractul pentru derularea investitiilor a fost semnat.

Celine Dion lanseaza o linie de haine unisex pentru copiii de pana la 14 ani!

Celine Dion s-a parteneriat cu brandul de haine pentru copii NUNUNU si lanseaza propria colectie CelineNUNUNU, dedicata copiilor pana la varsta de 14 ani. Hainele sunt gender-neutral, adica nu tin de cont de genul copilului.

Theresa May, la un pas de demitere. S-au strans suficiente cereri pentru initierea procedurii

Parlamentarii conservatori au depus numarul necesar de scrisori necesare pentru initierea motiunii de demitere a prim-ministrului britanic Theresa May, conform unei surse citata de BrexitCentral si Reuters. Este.

Un tronson din autostrada A3 Cmpia Turzii - Trgu Mures are un nou constructor dupa ce Compania de Drumuri a reevaluat ofertele: 45 mil. euro pentru 9,2 km

Executia lucrarilor pentru Lotul 1 Targu Mures - Ungheni, din autostrada A3 pana la Campia Turzii, a fost atribuita catre asocierea Itinera Spa - Retter Projectmanagement SRL pentru circa 45 de milioane de euro, dupa ce Compania de Autostrazi a reevaluat ofertele depuse in urma unor contestatii mentinute in instanta. Initial, in noiembrie 2017, CNAIR desemnase castigator compania Strabag care ofertase 28 de milioane de euro.

O companie finlandeza investeste 10 milioane de euro intr-o fabrica din apropiere de Bucuresti

Compania finlandeza Peikko va investi 10 milioane de euro pentru a deschide o fabrica in Romania, in apropiere de Bucuresti, unde vrea sa angajeze pana la 300 de persoane, pana in 2020. Compania este unul dintre liderii mondiali in furnizarea de structuri si tehnologie de conectare pentru aplicatii prefabricate, turnate in situ.

Enel X Romania investeste 15-20 milioane euro in infrastructura de incarcare eletrica

Enel X Romania urmeaza sa inves-teasca intre 15 si 20 de milioane de euro intr-un plan de dezvoltare a infrastructurii pentru mobilitatea electrica, care vizeaza instalarea a aproximativ 2. 500 de puncte de incarcare in toate regiunile tarii noastre, in perioada 2019-2023, a anuntat, ieri, compania.

Catedrala Mantuirii Neamului - varianta maghiara. in ce Palat din Romania baga Budapesta 6 milioane de euro

Palatul episcopal romano-catolic din Oradea, construit intre anii 1762 si 1776 cu ajutorul arhitectului de la curtea imperiala a Mariei Tereza, este in plina restaurare, lucrarile evaluate la peste 6 milioane euro fiind realizate din fonduri guvernamentale maghiare. De asemenea, parcul cladirii va fi reamenajat pe bani europeni.

CFR SA va publica doua licitatii n valoare totala de peste 500 milioane lei pentru linia Gara de Nord - Aeroport Otopeni

CFR SA va publica doua licitatii ce prevad selectarea unui consultant, precum si selectarea constructorului pentru derularea serviciilor de proiectare si executie lucrari in vederea modernizarii liniei de cale ferata Bucuresti Nord Aeroport International Henri Coanda Bucuresti, scrie ClubFeroviar. Legatura feroviara ar trebui sa fie gata pana in iunie 2020 cand se vor tine meciurile in cadrul Euro si foarte multi sunt sceptici ca se va reusi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )