Libnet.ro
UNICEF

14:45

Avocata familiei Ghinescu a recuzat unul din magistratii care judeca dosarul de omor al lui Cioaca

B1 B1,
Avocata familiei Ghinescu a recuzat unul din magistratii care judeca dosarul de omor al lui Cioaca

Crina Radu, avocata familiei Ghinescu in procesul in care Cristian Cioaca este acuzat de uciderea sotiei sale, a depus o cerere de recuzare a unuia dintre cei doi magistrati care judeca acest dosar. Aceasta spune. continuă pe B1

Avocata familiei Ghinescu a recuzat unul din magistratii care judeca dosarul in care Cioaca ...

Crina Radu, avocata familiei Ghinescu in procesul in care Cristian Cioaca este acuzat de uciderea sotiei sale, a depus o cerere de recuzare a unuia dintre cei doi magistrati care judeca acest dosar, conform Mediafax. Aceasta spune ca are suspiciuni asupra impartialitatii judecatorului respectiv. Am cerut recuzarea doamnei judecator care a opinat sa-l puna in libertate pe Cristian Cioaca motivat de faptul ca au aparut articole in presa si chiar acum e langa mine, pe holule Curtii de Apel, un .

Traian Basescu, despre George Maior: Unul din omenii care poate aspira la orice functie in stat, PSD-ist luminat

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, realizata de Sorina Matei si difuzata de B1 TV, ca directorul SRI, George Maior este unul din omenii care.

in procesul lui Cristian Cioaca, avocata familiei Ghinescu a cerut recuzarea unui magistrat

Cristian Cioaca are, astazi, un nou termen in procesul in care este acuzat ca si-a omorat sotia, pe avocata Elodia Ghinescu. inca de la ora 8. 00, politistul si-a facut aparitia la Curtea de Apel Pitesti.

Avocata familiei Elodiei a contestat un magistrat in dosarul Cioaca

Avocata familiei Elodiei Ghinescu a contestat un magistrat, pe motiv ca acesta a decis eliberarea politistului Cristian Cioaca. Avocata Crina Radu spune ca judecatorul ar avea o relatie de prietenie cu.

Cererea de recuzare a unuia din magistratii care judeca dosarul Cioaca a fost respinsa

Curtea de Apel Pitesti a respins cererea de recuzare a unuia dintre cei doi magistrati care judeca dosarul in care Cristian Cioaca este acuzat de uciderea sotiei sale. Aceasta a fost depusa, joi, de avocata.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )