Libnet.ro
UNICEF

05:30

Avocata Poporului a atacat la CCR legea impozitarii pensiilor speciale cu pana la 85%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Avocata Poporului a atacat la CCR legea impozitarii pensiilor speciale cu pana la 85%

Avocatul Poporului, Renate Weber ALDE), a atacat joi la Curtea Constitutionala legea adoptata ieri de Camera Deputatilor privind impozitarea cu pana la 85% a tuturor pensiilor speciale din Romania, au declarat pentru G4Media. ro oficiali din cadrul CCR. continuă pe Ziarul Bursa

Sectiile Unite ale ICCJ vor discuta azi posibilitatea sesizarii CCR privind impozitarea pensiilor speciale

Sectiile Unite ale ICCJ discuta azi posibilitatea sesizarii Curtii Constitutionale pe tema impozitarii pensiilor speciale dar si cu privire la eliminarea posibilitatii eliberarii conditionate pentru cei care au comis, crime, violuri sau alte infractiuni cu violenta.

Sectiile Unite ale ICCJ discuta joi posibilitatea sesizarii Curtii Constitutionale pe tema impozitarii pensiilor speciale

Sectiile Unite ale ICCJ discuta joi posibilitatea sesizarii Curtii Constitutionale pe tema impozitarii pensiilor speciale dar si cu privire la eliminarea posibilitatii eliberarii conditionate pentru cei care au comis, crime, violuri sau alte infractiuni cu violenta.

Augustin Zegrean, fost presedinte CCR, despre impozitarea pensiilor speciale: Si daca nu o contesta nimeni la CCR acum, nu inseamna ca judecatorii nu se vor mai pronunta asupra acestei legi (VIDEO)

Augustin Zegrean, fostul presedinte al CCR, este de parere ca si daca nu sesizeaza nimeni astazi Curtea cu privire la proiectul privind impozitarea pensiilor speciale, daca el este promulgat si legea intra in.

Cine e singurul parlamentar care s-a opus impozitarii pensiilor speciale

Dorel Caprar, fost presedinte al PSD Arad si fost apropiat al lui Liviu Dragnea, a fost singurul deputat care s-a opus impozitarii cu pana la 85% a pensiilor speciale.

Avocatul Poporului a atacat la CCR impozitarea pensiilor speciale. Cum motiveaza Renate Weber

Avocatul Poporului Renate Weber a atacat joi la Curtea Constitutionala CCR) legea adoptata ieri care prevede impozitarea cu pana la 85% a tuturor pensiilor speciale.

Avocatul Poporului ataca la CCR impozitarea suplimentara a pensiilor speciale: Suntem in fata unei mari ipocrizii

Avocatul Poporului si inalta Curte de Casatie si Justitie au anuntat joi ca vor sesiza Curtea Constitutionala in legatura impozitarea pensiilor speciale.

Pensiile militare, incluse in legea impozitarii pensiilor speciale: Este un abuz!

Radu Tudor a prezentat, in exclusivitate, miercuri, la Punctul de intalnire, documentul zilei, cel care creeaza premisele taierii pensiilor in Romania: proiectul de lege care prevede impozitarea cu la 85% a pensiilor speciale de peste 7. 001 de lei.

inalta Curte ataca la CCR legile privind impozitarea pensiilor speciale si excluderea de la eliberare conditionata a persoanelor condamnate pentru omor, viol sau talharie

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis sa sesizeze Curtea Constitutionala pentru Legea privind impozitarea pensiilor speciale si pentru proiectul de lege care prevede ca nu beneficiaza de liberare conditionata condamnatii care executa pedepse pentru omor, viol, corupere sexuala a minorilor, talharie calificata sau exploatarea cersetoriei.

Sectiile Unite de la inalta Curte dezbat joi oportunitatea sesizarii CCR cu privire la impozitarea pensiilor speciale

Sectiile Unite ale inaltei Curti de Casatie si Justitie se reunesc, joi, pentru a stabili daca este oportuna sesizarea Curtii Constitutionale a Romaniei cu privire la legea prin care vor fi impozitate pensiile.

Reactia ironica a lui Caprar dupa ce a votat impotriva impozitarii pensiilor speciale: Nu se joaca acest lucru la pacanele

Deputatul Dorel Caprar a votat, miercuri, impotriva proiectului de lege privind instituirea unei taxe pe veniturile si indemnizatiile pentru limita de varsta, considerand ca votul favorabil dat de majoritatea parlamentarilor este un act de subminare a sistemului national de aparare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )