Libnet.ro
UNICEF

17:16

Avocatii Elenei Udrea contesta, marti, decizia ICCJ

România Liberă România Liberă,
Avocatii Elenei Udrea contesta, marti, decizia ICCJ

Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea, a declarat, luni seara, intr-o interventie telefonica, la B1 TV, ca marti va contesta decizia inaltei Curti de prelungire cu inca 30 de zile a arestului preventiv in cazul EleneI Udrea. continuă pe România Liberă

Marius Striblea, despre prelungirea arestului Elenei Udrea: Cred ca solutia era luata inainte de intrarea in sala. Replici dure intre avocat si Stelian Negrea

Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea, a declarat luni seara intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca marti va contesta decizia inaltei Curti de prelungire cu.

Marius Striblea, despre prelungirea arestului Elenei Udrea: Cred ca solutia era luata inainte de intrarea in sala. Replici dure intre avocat si Stelian Negrea (VIDEO)

Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea, a declarat luni seara intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca marti va contesta decizia inaltei Curti de prelungire cu.

Magistratii au decis prelungirea arestului preventiv in cazul Elenei Udrea. Decizia nu este definitiva

Judecatorii instantei supreme au decis prelungirea masurii arestului preventiv, pana pe 25 aprilie, in cazul Elenei Udrea. Decizia poate fi contestata la aceeasi instanta.

Mandatul de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, prelungit pana pe 25 aprilie

Mandatul de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute a fost prelungit, luni, de judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie pana pe 25 aprilie. Decizia instantei supreme nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs. In dosarul Gala Bute, Elena Udrea a fost acuzata initial de abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite si luare de mita. Ulterior, DNA a pus-o sub acuzare pentru alte trei infractiuni de luare de mita.

Instanta a ramas in pronuntare in cazul Elenei Udrea. Avocat: Nu exista un motiv legal pentru prelungirea arestarii preventive (VIDEO)

Instanta a ramas in pronuntare in cazul Elenei Udrea in legatura cu cerearea DNA de prelungire a arestului prevetiv in cazul Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. La iesirea din sala de.

Apar nume noi in dosarul Elenei Udrea

Apar nume noi in dosarul Elenei Udrea. in cadrul confruntarilor de la DNA a fost invocat numele lui Cristi Calugaru. Mana dreapta a Elenei Udrea pe vremea cand era sefa la PDL, el este cel.

Cristian Calugaru la QA. Postacii Elenei Udrea, platiti din bani negri?

Seful echipei de postaci ai Elenei Udrea recunoste ca articolele de propaganda de pe internet sunt platite cu bani negri. Mai mult, postarile impotriva Antenei 3 au fost si ele facute la comanda, iar pentru.

Echipa Elenei Udrea, pe Facebook: Elementele din referatul DNA, trunchieri si denaturari. Documentul pare sa faca parte din categoria povesti nemuritoare

Echipa de comunicare a Elenei Udrea a reactionat, pe pagina de Facebook, la referatul DNA pentru cererea de prelungire a arestului preventiv, afirmand ca acesta contine trunchieri si denaturari si ca DNA ar trebui sa prezinte declaratiile in intregime.

Elena Udrea ramane inca 30 de zile in arest in dosarul Gala Bute. Decizia iCCJ nu este definitiva

Elena Udrea ramane inca 30 de zile in arest, au decis judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie luni seara, informeaza B1 TV. Decizia nu este definitiva. Astfel, inalta Curte a admis propunerea.

Dezvaluiri de la confruntari: Postacii Elenei Udrea erau platiti cu 10.000 de euro pe luna

In urma confruntarilor dintre Elena Udrea si denuntatorii sai, procurorii au aflat ca postacii care scriau mesaje pozitive despre PDL si Elena Udrea erau platiti lunar cu 10. 000 de euro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )