Libnet.ro
UNICEF

11:30

Avocatii lui Sebastian Ghita au anuntat ca mogulul IT vrea sa participe la procesele din Romania prin videoconferinta

România Liberă România Liberă,
Avocatii lui Sebastian Ghita au anuntat ca mogulul IT vrea sa participe la procesele din Romania prin videoconferinta

Avocatii fostului deputat fugar Sebastian Ghita au declarat ca mogulul IT si-a exprimat intentia de a asista la procesele pe care le are deschise in instantele din Romania prin videoconferinta, el fiind incarcerat intr-un penitenciar din Belgrad, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Sebastian Ghita vrea sa participe la procesele din Romania prin videoconferinta (avocati)

Avocatii lui Sebastian Ghita au declarat marti la Inalta Curte ca fostul deputat vrea sa asiste la procesele pe care le are deschise in instantele din Romania prin videoconferinta, el fiind incarcerat intr-un penitenciar din Belgrad, potrivit Agerpres.

Sebastian Ghita vrea sa participe la procesele din Romania prin videoconferinta

Avocatii lui Sebastian Ghita au declarat marti la iCCJ ca fostul deputat vrea sa asiste la procesele pe care le are deschise in instantele din Romania prin videoconferinta, el fiind.

Sebastian Ghita, aflat in arest in Serbia, vrea sa fie audiat prin videoconferinta in dosarul de dare de mita. Avocat: A zis ca doreste sa participe activ la proces

Avocatul lui Sebastian Ghita, aflat in arest in Serbia, a cerut, marti, instantei supreme ca fostul deputat sa fie citat la arestul din Belgrad si, daca este posibil, sa fie si audiat prin videoconferinta in procesul in care este acuzat ca i-a dat o casa fostului primar din Ploiesti Iulian Badescu in schimbul finantarii echipei de baschet Asesoft Ploiesti.

Sebastian Ghita, aflat in arest in Serbia, vrea sa fie audiat prin videoconferinta

Avocatul lui Sebastian Ghita a cerut, marti, instantei supreme ca fostul deputat sa fie citat la arestul din Belgrad si, daca este posibil, sa fie si audiat prin videoconferinta in procesul in care este acuzat ca i-a dat o casa fostului primar din.

Toti oamenii mogulului: Primaria Bucuresti a implementat un proiect cu Teamnet, firma lui Sebastian Ghita. Oprescu i-a platit fostului deputat 27 milioane euro pentru un program pentru situatii de urgenta ineficient |DEZVALUIRE

Primaria Capitalei a contractat cu firmele lui Sebastian Ghita lucrari de peste 27 milioane euro in mandatele de primar ale lui Sorin Oprescu. Cei mai multi bani au fost cheltuiti de catre Primarie pentru implementarea unui proiect pentru situatii de urgenta la nivelul Capitalei.

Mesajul lui Sebastian Ghita din Serbia: Fostul deputat a transmis prin avocati ca doreste sa fie audiat, desi nu este in tara

Sebastian Ghita blocheaza tentativa procurorilor de a obtine un nou mandat de arestare in cazul sau. Fostul deputat a transmis prin avocati ca doreste sa fie audiat, desi este arestat in Serbia,.

Toti oamenii mogulului: Primaria Bucuresti a implementat un proiect cu Teamnet, firma lui Sebastian Ghita. Cum i-a platit Oprescu fostului deputat 27 milioane euro pentru un program pentru situatii de urgenta ineficient |DEZVALUIRE

Primaria Capitalei a contractat cu firmele lui Sebastian Ghita lucrari de peste 27 milioane euro in mandatele de primar ale lui Sorin Oprescu. Cei mai multi bani au fost cheltuiti de catre Primarie pentru implementarea unui proiect pentru situatii de urgenta la nivelul Capitalei.

Procurorii DNA cer al treilea mandat de arestare pe numele lui Sebastian Ghita

Procurorii DNA cer un nou mandat de arestare pe numele lui Sebastian Ghita, acesta fiind al treilea. De data aceasta, este vorba despre dosarul de coruptie in care fostul deputat este cercetat alaturi de.

Sebastian Ghita, abonat la banii statului pe vremea liberalilor. A facut milioane de euro din contracte cu SIE si ANAF

Fostul deputat Sebastian Ghita a primit 19,2 milioane euro de ministerului de Finante si alte apoape noua milioane de euro de la ANAF in perioada 2008 - 2013,dezvaluie Romania Libera. Firmele.

Rasturnare de situatie in cazul lui Sebastian Ghita. Ce vor sa faca procurorii din Serbia

Sebastian Ghita va fi audiat in Serbia in zilele urmatoare, pentru a putea raspunde la acuzatiile pentru care statul roman cere extradarea acestuia. Documentele au ajuns deja de la Ministerul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )