Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avocatul Cuminteniei Pamantului asteapta sa treaca Sarbatorile

Adevărul Adevărul,
Avocatul Cuminteniei Pamantului asteapta sa treaca Sarbatorile

Bogdan Grabowski, avocatul proprietarilor operei Cumintenia Pamantului, a declarat pentru Agentia de presa News. ro ca a participat luni la o intalnire cu seful cancelariei prim-ministrului, secretarul general al Guvernului si cu ministrul Culturii, Corina Suteu, care i-au expus situatia actuala, fara a formula vreo propunere sau solicitare. continuă pe Adevărul

Cumintenia Pamantului - Avocat: Asteptam sa treaca Sarbatorile. Analizam posibilitatea organizarii unei licitatii

Bogdan Grabowski, avocatul proprietarilor operei Cumintenia Pamantului, a declarat pentru agentia de presa News. ro ca a participat luni la o intalnire cu seful cancelariei prim-ministrului, secretarul general al Guvernului si cu ministrul Culturii, Corina Suteu, care i-au expus situatia actuala, fara a formula vreo propunere sau solicitare, si a mentionat ca mostenitorii operei lui Constantin Brancusi vor analiza inclusiv cu un reprezentant al casei Artmark posibilitatea organizarii unei licitatii.

Scandalul Cuminteniei Pamantului nu se mai termina. Oamenii si-au cerut banii inapoi

Corina Suteu, ministrul Culturii, a declarat luni, citata de News. ro, ca procedurile privind achizitia sculpturii Cumintenia Pamantului sunt stagnante, iar cateva persoane au cerut restituirea banilor donati. Ea si-a exprimat speranta ca opera de arta a lui Constantin Brancusi va fi achizitionata de statul roman, iar in cursul zilei de luni se va intalni cu reprezentantii proprietarilor.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )