Libnet.ro
UNICEF

11:15

Avocatul Elenei Udrea, noi detalii despre plecarea acesteia din tara: Cand a ajuns fostul ministru la Atena(VIDEO)

B1 B1,
Avocatul Elenei Udrea, noi detalii despre plecarea acesteia din tara: Cand a ajuns fostul ministru la Atena(VIDEO)

Elena Udrea si-a facut bagajele si a plecat peste hotare. Fostul ministru a lipsit joi de la procesul privind finantarea ilegala a campaniei electorale din 2009, iar avocatul sau a dezvaluit unde se afla. continuă pe B1

Este un cosmar. Malin Bot, noi detalii despre modul in care i-a fost furat laptopul: Vreau sa-i zic public domnului cu mustata ca... (VIDEO)

Malin Bot a anuntat joi ca i-a fost spata masina si i s-a furat laptopul si o mapa cu acte din portbagaj. intr-o intereventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania!, jurnalistul a.

Noi detalii in cazul tanarului injunghiatin Gorj. Scena s-a produs in locul in care tatal sau ar fi comis o crima

Noi detalii ies la iveala in cazul tanarului din Gorj internat in stare grava, dupa ce a fost injunghiat de un alt barbat. Iulian a fost injunghiat in locul in care, acum doua decenii, tatal sau ar fi.

Decanul Facultatii de Teologie din Cluj, despre exmatricularea Elenei Udrea: Nu s-a prezentat la niciun examen

Vasile Stanciu, decan al Facultatii de Teologie Ortodoxa a Universitatii Babes-Bolyai UBB) Cluj-Napoca, a explicat motivele pentru care Elena Udrea a fost exmatriculata de la masterul de Consiliere Pastorala si Asistenta Psihosociala, unde se inscrisese in 2016.

PRIMA REACTIE a Elenei Udrea dupa ce A PARASIT Romania! ESTE O INFORMATIE OFICIALA (VIDEO)

Elena Udrea a plecat peste hotare, mai exact in Atena. Fostul ministru a lipsit joi de la un termen al procesului in care este acuzata de finantare ilegala a campaniei electorale din 2009. Judecarea apelului.

Reactia Elenei Udrea dupa ce a fost exmatriculata de la facultate

Elena Udrea a fost exmatriculata de la Facultatea de Teologie Ortodoxa a Universitatii Babes-Bolyai UBB) Cluj-Napoca, unde se inscrisese in 2016 la masterul de Consiliere Pastorala si Asistenta.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )