Libnet.ro
UNICEF

06:30

Avocatul Elenei Udrea: Recursul la masura arestarii fostului ministru va fi judecat in urmatoarele zile(VIDEO)

B1 B1,
Avocatul Elenei Udrea: Recursul la masura arestarii fostului ministru va fi judecat in urmatoarele zile(VIDEO)

Avocatul din Romania al Elenei Udrea, Veronel Radulescu, a anuntat vineri ca aparatorul din Costa Rica al fostului ministru a facut recurs la masura arestarii care a fost dispusa joi de o instanta din San. continuă pe B1

Noi dezvaluiri facute de avocatul Elenei Udrea referitoare la extradare: Sansele sunt zero

Procedura de extradare a Elenei Udrea va fi una dificila, sustine Veronel Radulescu, avocatul fostului ministru. in cadrul acestei proceduri vor fi formulate aparari de catre avocatul Elenei Udrea din Costa.

Avocatul Elenei Udrea: Sansele de extradare din Costa Rica sunt minime. E nedrept sa o separi pe Elena Udrea de copil

Elena Udrea si Alina Bica au fost retinute in Costa Rica pe baza unui mandat al Interpol. Avocatul Elenei Udrea afirma la Antena 3 ca sansele ca fostul ministru PDL al Dezvoltarii sa fie extradat in Romania.

Avocatul Elenei Udrea: Sunt evidente motivele pentru care nu poate fi facuta extradarea. Este vorba de protectia copilului care are cetatenie costaricana(VIDEO)

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Radulescu, a declarat joi ca, in opinia sa, exista motive evidente pentru care Elena Udrea nu poate fi extradata din Costa Rica, subliniind ca potrivit legilor din aceasta tara,.

Avocatul Elenei Udrea: A fost o retinere agresiva. A fost luata din fata unei cafenele unde se afla impreuna cu fiica sa, cu iubitul si cu mama ei (VIDEO)

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Radulescu, a dezvaluit pentru B1 TV modul in care aceasta a fost ridicata de autoritatile din Costa Rica. Udrea a fost luata din fata unei cafenele unde se afla impreuna cu fiica.

Avocatul Elenei Udrea: Sansele de extradare din Costa Rica, minime. E nedrept sa o separi de copil

Avocatul Veronel Radulescu a declarat, joi dimineata, ca sansele de extradare pentru Elena Udrea din Costa Rica sunt minime, precizand ca fetita fostului ministru a ramas in ingrijirea mamei acesteia si a lui Adrian Alexandrov, transmite Mediafax.

UPDATE Avocatul Elenei Udrea: Sansele de extradare din Costa Rica, zero. E nedrept sa o separi de copil

Avocatul Veronel Radulescu a declarat, joi dimineata, ca sansele de extradare pentru Elena Udrea din Costa Rica sunt zero, precizand ca fetita fostului ministru a ramas in ingrijirea mamei acesteia si a lui Adrian Alexandrov, iar legea din Costa Rica nu ar permite separarea copilului de parinti.

Avocatul Elenei Udrea: Au declarat deja recurs; procedura de extradare este complexa

Avocatul Veronel Radulescu a declarat vineri ca Elena Udrea si Alina Bica au declarat recurs la decizia de arestare luata de o instanta din Costa Rica, sustinand ca procedura de extradare este complexa, potrivit Agerpres.

Subiectele zilei: Avocatul Elenei Udrea: Pna n seara asta spuneam ca sansele de extradare sunt foarte reduse. Lucrurile se schimba; Mars cu preoti, calugari, cruci si icoane pe strazile din Draganesti-Olt pentru sustinerea referendumului privind redefini

Tara unde niciun parinte nu isi duce copilul la scoala cu masina. De la 4 ani circula singuri cu metroul. De la 3 ani, copiii din Japonia merg neinsotiti la gradinita. Iar de la 4 ani circula singuri cu metroul. 000 de angajati din invatamant ar putea fi concediati. Suntem vai mama noastra. Un numar de 4. 000 de angajati din.

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, prima reactie dupa arestarea fostului ministru

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a transmis un mesaj dupa ce aceasta a fost arestata pe strada in Costa Rica. Am ales sa fac aceasta postare, cu Elena si fetita noastra Eva Maria, in semn de multumire.

Fosta avocata a Alinei Bica, despre retinerea Elenei Udrea: Ar putea avea la baza elemente noi

Fosta avocata a Alinei Bica, Laura Vicol a sustinut ca ridicarea fostului ministru Elenei Udrea si a Alinei Bica a fost cel putin ciudata, sugerand ca justitia din Costa Rica ar fi in posesia unor.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )