Libnet.ro
UNICEF

22:15

Avocatul Lucian Bolcas, despre judecatorii din dosarul lui Liviu Dragnea: S-au comportat ca adevarati profesionisti

Antena3 Antena3,
Avocatul Lucian Bolcas, despre judecatorii din dosarul lui Liviu Dragnea: S-au comportat ca adevarati profesionisti

Avocatul Lucian Bolcas a declarat, pentru DC News, ca ii cunoaste profesional pe trei dintre judecatorii care il vor judeca pe Liviu Dragnea in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC. in mod normal,. continuă pe Antena3

Sinteza Zilei. Denuntatorii din dosarul DIPI, la telefon cu Dacian Ciolos

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei o serie de documente din rechizitoriul dosarului DIPI, inchis nu de multa vreme. Ce cautau cei de la doi si-un sfert sa vorbeasca direct cu primul.

Subiectele zilei: Chinezul Wang din dosarul de trafic de minore Shanghai ne-a dat n judecata, cernd 5 milioane de euro si invocnd Legea Presei din Republica Socialista Romnia; nca 14 kilometri de autostrada ar putea fi deschisi mine; Cum s-a modificat ac

Romanii vand pe Olx bancnota aniversara de 100 de lei. Un utilizator din Cluj-Napoca cere 450 de lei pentru. Educatia sexuala in scoli: Elevii din Timis cer educatie contraceptiva si critica expertii in educatie care ignora numarul mare de copii cu copii. Elevii au nevoie de educatie pentru sanatate care sa promoveze.

Functioneaza bine, dar avem o problema. Tariceanu, declaratii contradictorii despre majoritatea din Camera Deputatilor

Calin Popescu Tariceanu sustine ca PSD si ALDE nu au pierdut majoritatea din Camera Deputatilor. Totusi, seful Senatului admite ca actuala coalitie are o problema privind acest aspect. Majoritatea e.

Chris Terhes, despre situatia din Franta: Respectivul papagal ales sa nu stie cum sa raspunda

Chris Terhes, presedintele Coalitiei Romanilor pentru Combaterea Coruptiei, spune ca situatia din Franta este rezultatul unor politici ipocrite centrate pe interes politic si alimentate de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )