Libnet.ro
UNICEF

19:30

Avocatul lui Gheorghe Dinca: Din probe, nu par sa existe complici la crima

Antena3 Antena3,
Avocatul lui Gheorghe Dinca: Din probe, nu par sa existe complici la crima

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a spus la Antena 3 ca din probele de pana acum nu reiese faptul ca inculpatul ar fi avut complici. Ultima data am vorbit cu clientul meu cand am plecat. continuă pe Antena3

Avocatul lui Gheorghe Dinca: Procurorii nu au insistat pe ipoteza legaturii lui Dinca cu retele de proxenetism

Unul dintre avocatii din oficiu ai lui Gheorghe Dinca a declarat, joi, la Antena 3 ca procurorii au discuta cu monstrul din Caracal despre activitatea sa din Italia. intrebat daca procurorii au vrut sa afle de l.

De ce a plecat sotia lui Gheorghe Dinca din Caracal dupa o luna, desi a primit-o cu trandafiri rosii. Detaliile primei declaratii a femeii

Elena Dinca, sotia suspectului de crima din Caracal, le-a declarat anchetatorilor ce a gasit acasa la intoarcerea in tara si de ce a plecat la Arad, dupa doar o luna petrecuta in compania sotului sau.

Avocatul Tonel Pop: Familia lui Gheorghe Dinca a fost prinsa cu minciuna. Am date ca il acopera pe inculpat. Una din persoane clar a ascuns probe

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, face acuzatii-bomba la adresa rudelor lui Gheorghe Dinca. Tonel Pop acuza familia presupusului criminal ca minte pentru ca Dinca sa scape basma curata si, totodata,.

Sotia lui Gheorghe Dinca, audiata la DIICOT! imbranceli si nervi, inainte de audierile in cazul Caracal

Imbranceli si vorbe grele la DIICOT! Sotia lui Gheorghe Dinca a ajuns in aceste momente la sediu, urmand sa fie audiata de catre anchetatori. Tonel Pop, avocatul Luizei Melencu a depus plangere penala impotriva Elenei Dinca, cerand o audiere in cazul adolescentei disparute de cateva luni de zile. Totul s-a petrecut dupa ce Pop a .

Expertul criminolog Dan Antonescu: Atitudinea familiei lui Gheorghe Dinca este explicabila

Criminologul Dan Antonescu a reactionat in cazul audierilor familiei lui Gheorghe Dinca. Acesta a comentat si informatia adusa de avocatul familiei Melencu, conform careia sotia lui Dinca s-ar fi aflat in.

Bomba! Unul dintre fiii lui Gheorghe Dinca, suspect de trafic de persoane

Sotia si fii lui Gheorghe Dinca s-au prezentat joi la sediul DIICOT, pentru a fi audiati in cazul de la Caracal. La sediul DIICOT s-a prezentat si Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu. Acesta sustine.

Sotia, fiica si fiul lui Gheorghe Dinca, audiati la DIICOT. Avocat: Banuiala mea legitima este ca s-au intersectat acolo

Audiere cu scandal la DIICOT - structura centrala, unde joi la pranz au ajuns sotia lui Gheorghe Dinca, fiica si unul dintre fiii acestuia. Avocatul familiei Melencu a reclamat ca nu a fost anuntat si ca i se ingradeste accesul la audieri.

Sotia lui Gheorghe Dinca, audiata la DIICOT. Femeia s-ar fi aflat in casa cand Luiza a fost rapita

Sotia suspectului Gheorghe Dinca va fi audiata astazi de procurorii DIICOT. Asta, in contextul in care avocatul familiei Luizei Melencu a declarat ca exista dovezi potrivit carora femeia se afla in casa in lu.

Detalii din arest. Ce pretentii are Gheorghe Dinca si cum isi petrece timpul

Gheorghe Dinca este un om cu pretentii, lucru pe care l-a aratat deseori de cand a ajuns pe mana politiei. Ce cerinte le-a adresat oamenilor legii si ce urmareste, de fapt, incupatul? Subliniem ca astazi s-ar fi gasit alte dovezi incriminatorii in gropile din curtea lui Dinca. Dinca, pretentii fara numar in arest Gheorghe Dinca, .

Fiica lui Gheorghe Dinca a confirmat spusele vecinilor din Caracal: Tatal lui s-a spanzurat. Era alcoolic

Informatii pe care pana acum le-au dat doar vecinii, au fost confirmate de fiica lui Gheorghe Dinca, suspectul de crima din Caracal. Daniela Dinca a dezvaluit motivul pentru care bunicul sau si-ar fi pus capat vietii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )