Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avocatul lui Ion Iliescu, noi detalii in dosarul Revolutiei

Antena3 Antena3,
Avocatul lui Ion Iliescu, noi detalii in dosarul Revolutiei

Avocatul lui Ion Iliescu, Adrian Georgescu, aduce noi detalii cu privire ladosarul Revolutiei : procurorii ar fi mintit ca au terminat urmarirea penala. Asta pentru ca, spune avocatul, la cateva zile dup?. continuă pe Antena3

Ce acuzatii i se aduc lui Ion Iliescu in Dosarul Revolutiei. Detalii din rechizitoriul anchetatorilor

Ion Iliescu va fi judecat in Dosarul Revolutiei. Dupa 30 de ani de ancheta, procurorii militari au trimis cauza judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Parchetul General a emis un comunicat in care a precizat ce acuzatii li se aduc inculpatilor din dosar. in Dosarul Revolutiei au fost trimisi in judecata Iliescu [] .

Ce spun Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu despre Dosarul Revolutiei. Iliescu inca tace

Procurorii militari au trimis in judecata Dosarul Revolutiei. Anuntul a fost facut de procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar si a starnit reactia fostului premier Petre Roman, dar si a lui Gelu Voican Voiculescu, inculpat in dosar. Ion Iliescu inca tace. Suntem 45 de inculpati. S-au efectuat, sunt sugrumat de indignare ca nu-mi gasesc cuvintele.

Dupa aproape 30 de ani, in dosarul Revolutiei au mai ramas doar trei inculpati - Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu si Iosif Rus

In dosarul Revolutiei, trimis instantei dupa aproape 30 de ani, timp in care a fost inchis si redeschis de mai multe ori, au fost trimisi in judecata pentru infractiuni contra umanitatii doar trei inculpati - fostul presedinte Ion Iliescu, fostul viceprim-ministru Gelu Voican Voiculescu si fostul sef al Aviatiei Militare Iosif Rus.

ION ILIESCU, DUPA 30 DE ANI DE LA REVOLUTIE Tarat din istorie la judecata

Gelu Voican Voiculescu, inculpat in dosar: Sunt sugrumat de indignare * Doru Maries, presedintele Asociatiei 21 Decembrie 1989: Dosarul a fost intocmit pe baza plangerii initiale depusa de asociatia noastra in anul 1990 * Petre Roman: Diversiunea terorista apartine liderilor militari A fost nevoie de 30 de ani pentru ca Dosarul Revolutiei sa fie trimis in instanta. Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu si generalul Iosif Rus sunt trimisi in judecata in dosarul Revolutiei din decembrie 1989.

Ion Iliescu, judecat pentru crime impotriva umanitatii. Ce scrie presa straina

Ion Iliescu, trimis in judecata in dosarul privind evenimentele din decembrie 1989 din Romania, este informatia preluata de majoritatea agentiilor internationale de presa si de mai multe publicatii straine. Este citat anuntul procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, care a dat vestea luni dimineata: dosarul Revolutiei este, in sfarsit, trimis in instanta. Este vorba despre [] .

Ceausescu scapa de Dosarul Revolutiei. Cum motiveaza anchetatorii

Procurorul general al Romaniei a anuntat ca Dosarul Revolutiei a fost trimis in judecata de procurorii militari. Fostul presedinte al Romanei Nicolae Ceausescu nu se afla printre inculpati. Parchetul General a emis un comunicat in care a explicat de ce unele cauze au fost clasate. in Dosarul Revolutiei au fost trimisi in judecata Iliescu Ion [] .

Petre Roman si Teodor Brates scapa de acuzatiile din Dosarul Revolutiei: De ce au dispus procurorii clasarea

Parchetul General a anuntat, luni, trimiterea in judecata a Dosarului Revolutiei de la 1989. La 30 de ani de la evenimentele care au schimbat definitiv Romania, dosarul mai are doar trei Inculpati: Ion Iliescu,.

Presedintele Asociatiei 21 Decembrie: E bine sa aiba nod in gat si Gelu Voican Voiculescu, si Ion Iliescu

Doru Maries, presedintele Asociatiei 21 Decembrie, s-a declarat surprins de numarul mic al celor trimisi in judecata in dosarul Revolutiei.

VESTEA DEVASTATOARE despre ION ILIESCU tocmai a fost CONFIRMATA: Dragii mei, in aceasta dimineata ...

Maria Ghiorghiu, cunoscuta sub numele de prezicatoarea din Carpati, vine cu noi previziuni. De data aceasta este vorba despre o profetie legata de fostul presedinte Ion Iliescu. Iata mesajul Mariei Ghiorghiu.

Cine este si ce avere are fiul lui Ion Iliescu. S-a aflat cel mai mare secret

Ion Iliescu si sotia sa, Nina, nu au copii. Putini stiu insa ca fostul presedinte al Romaniei a avut grija de un baiat ai carui parinti au murit intr-un accident aviatic. Este vorba despre Mihai Bujor Sion, care acum este ambasadorul Romaniei in Filipine. Accidentul in urma caruia Mihai Bujor Sion, fiul unui activist din [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )