Libnet.ro
UNICEF

19:00

Avocatul Poporului va analiza solicitarea lui Iohannis de sesizare a CCR pe rectificarea bugetara

Adevărul Adevărul,
Avocatul Poporului va analiza solicitarea lui Iohannis de sesizare a CCR pe rectificarea bugetara

Avocatul Poporului va analiza solicitarea presedintelui Klaus Iohannis de formulare a unei exceptii de neconstitutionalitate referitoare la ordonanta de urgenta privind rectificarea bugetara, dupa publicarea acesteia in Monitorul Oficial, transmite institutia. continuă pe Adevărul

Avocatul Poporului analizeaza solicitarea Presedintelui cu privire la sesizarea CCR pe rectificarea bugetara

Avocatul Poporului va analiza solicitarea presedintelui Klaus Iohannis de formulare a unei exceptii de neconstitutionalitate referitoare la ordonanta de urgenta privind rectificarea bugetara, dupa.

Liberalii vor sesiza Avocatul Poporului pentru a ataca ordonanta privind rectificarea bugetara la CCR

Liberalii sustin ca este inadmisibila decizia Guvernului de a adopta o rectificare bugetara cu incalcarea legii si a decizilor anterioare ale CSAT si un abuz de putere fara precedent, bugetul fiind folosit de PSD ca o arma politica impotriva institutiilor care nu i se subordoneaza lui Liviu Dragnea, relateaza Mediafax. Liberalii vor inainta si ei o sesizare catre Avocatul Poporului pentru a contesta la CCR ordonanta de urgenta privind rectificarea.

Avocatul Poporului analizeaza cererea lui Iohannis privind atacarea ordonantei de rectificare bugetara la CCR, dar si posbilitatea unui conflict juridic ntre Presedintie si Guvern

Avocatul Poporului va analiza solicitarea presedintelui Klaus Iohannis de formulare a unei exceptii de neconstitutionalitate referitoare la ordonanta de urgenta privind rectificarea bugetara, dupa publicarea acesteia in Monitorul Oficial. in acelasi timp, studiaza si posibilitatea existentei unui conflict juridic de natura constitutionala intre Presedintie si Guvern.

Replica Avocatului Poporului, dupa solicitarea lui Klaus Iohannis

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, sustine ca va analiza cu atentie solicitarea presedintelui Klaus Iohannis de a formula o exceptie de neconstitutionalitate in ceea ce priveste Ordonanta de Urgenta prin.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )