Libnet.ro
UNICEF

17:01

Avocatul Poporului a atacat la CCR Ordonanta de Urgenta pe Sanatate: Afecteaza grav drepturile romanilor

B1 B1,
Avocatul Poporului a atacat la CCR Ordonanta de Urgenta pe Sanatate: Afecteaza grav drepturile romanilor

Avocatul Poporului, Renate Weber, a atacat la Curtea Constitutionala mult discutata Ordonanta de Urgenta pe Sanatate, considerand ca aceasta afecteaza grav dreptul la sanatate al cetatenilor. continuă pe B1

Document. UDMR ii cere Avocatului Poporului sa conteste la CCR ordonanta de urgenta pe alegeri anticipate

UDMR i-a solicitat Avocatului Poporului, Renate Weber, sa trimita la CCR ordonanta de urgenta privind organizarea alegerilor anticipate, potrivit unui document obtinut de Adevarul. Partidul condus de Kelemen Hunor contesta articolul care permite votul la orice sectie de votare, indiferent de adresa din buletin. UDMR critica faptul ca Guvernul Orban a schimbat legea electorala prin OUG, nu prin lege, si doar cu cateva luni inainte de scrutin.

Avocatul Poporului a atacat OUG privind spitalele private la Curtea Constitutionala, sustinand ca afecteaza grav dreptul la sanatate

Avocatul Poporului a atacat, miercuri, la CCR modificarile din sistemul sanitar facute prin OUG 252020, fiind de parere ca sunt in contradictie cu Constitutia si afecteaza grav dreptul la sanatate al romanilor si va duce la saracirea sistemului public de servicii medicale.

Avocatul Poporului a atacat la CCR legea care acorda statut de autoritate publica profesorilor

Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) referitor la legea initiata de senatorul PSD Serban Nicolae privind acordarea statutului de autoritate publica profesorilor.

Avocatul Poporului a sesizat CCR privind neconstitutionalitatea ordonantei de urgenta privind sistemul sanitar

Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constitutionala privind modificarile aduse sistemului sanitar prin OUG nr. 252020, despre care spune ca sunt in contradictie cu Constitutia si afecteaza grav dreptul la sanatate al cetatenilor romani. Avocatul Poporului sustine ca faptul ca initiatorul ordonantei a omis sa solicite si sa obtina avizul conform al Comisiei interministeriale pentru suport tehnic, desi era obligat legal sa il ceara, atrage neconstitutionalitatea intregului act normativ.

Avocatul poporului ataca la CCR OUG pe Sanatate

Avocatul Poporului, Renate Weber, ataca la CCR modificarile aduse sistemului sanitar prin O. nr.

Avocatul Poporului va contesta la CCR mai multe OUG adoptate de Guvernul Orban inainte de motiune

Avocatul Poporului, Renate Weber, va ataca si alte ordonante de urgenta din cele 25 pe care Guvernul Orban le adopta in seara premergatoare motiunii de cenzura. Prima dintre ele vizeaza liberalizarea.

Avocatul Poporului, Renate Weber, a sesizat CCR cu privire la modificarile aduse prin OUG sistemului sanitar. Afecteaza dreptul la sanatate al cetatenilor romani

Avocatul Poporului, Renate Weber, a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la modificarile aduse sistemului sanitar prin ordonanta de urgenta 252020, spunand ca sunt in contradictie cu Constitutia si ca afecteaza dreptul la sanatate al cetatenilor romani.

Avocatul Poporului: Voi trimite la CCR Ordonanta privind legea sanatatii. O consider de o gravitate extrema

Renate Weber, Avocatul Poporului, a anuntat ca va trimite la CCR ordonanta referitoare la privatizarea sanatatii, data de Guvernul Orban inaintea ultimei sedinte dinaintea motiunii de cenzura, considerand-o de o gravitate extrema.

Avocatul Poporului contesta legea care da profesorilor statut de autoritate publica:Reprezinta afectarea grava a dreptului la aparare al elevilor!

Avocatul Poporului vine in apararea elevilor dupa ce in Senat s-a adoptat o lege da profesorilor statut de autoritate publica pe parcursul execitarii functiei. Avocatul Poporului a trimis luni, 17.

Avocatul Poporului cere garantarea dreptului la corespondenta al detinutilor

Institutia Avocatul Poporului a facut o o ancheta la Penitenciarul Giurgiu, in urma unei sesizari fo.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )