Libnet.ro
UNICEF

11:15

Avocatul Poporului cere informari de la Curtea Suprema si CSM privind alcatuirea completelor de trei judecatori

Adevărul Adevărul,
Avocatul Poporului cere informari de la Curtea Suprema si CSM privind alcatuirea completelor de trei judecatori

Avocatul Poporului a solicitat Curtii Supreme si Consiliului Superior al Magistraturii sa comunice punctul de vedere cu privire la modalitatea de alcatuire a completelorde trei judecatori, a celor specializate si a celor penale, civile si de contencios-administrativ de la instanta suprema si de la celelalte instante si opinia privind constitutionalitatea reglementarilor in materie. continuă pe Adevărul

Avocatul Poporuluicere CSM si iCCJ informatii despre completurile de trei judecatori

Avocatul Poporului a anuntat luni ca a solicitat inaltei Curti de Casatie si Justitie si Consiliului Superior al Magistraturii sa comunice modalitatea de alcatuire a completurilor de trei judecatori, a celor.

Liviu Dragnea nu s-a prezentat la Curtea Suprema. Judecata in dosarul angajarilor fictive poate incepe efectiv

Apelul lui Liviu Dragnea la condamnarea la 3 ani si 6 luni de inchisoare, dictata in prima instanta de Curtea Suprema, poate incepe efectiv dupa mai bine de 5 luni de tergiversari. Desi initial primul termen al acestui proces a fost pe 8 octombrie, liderul PSD a contestat cu succes modul de formare al completului de 5 judecatori ce urmeaza sa pronunte o sentinta definitiva. Dragnea nu s-a prezentat luni la Curtea Suprema.

Liviu Dragnea, asteptat luni la Curtea Suprema. Judecata in dosarul angajarilor fictive poate incepe efectiv

Apelul lui Liviu Dragnea la condamnarea la 3 ani si 6 luni de inchisoare, dictata in prima instanta de Curtea Suprema, poate incepe efectiv dupa mai bine de 5 luni de tergiversari. Desi initial primul termen al acestui proces a fost pe 8 octombrie, liderul PSD a contestat cu succes modul de formare al completului de 5 judecatori ce urmeaza sa pronunte o sentinta definitiva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )