Libnet.ro
UNICEF

05:15

Avocatul Poporului, Renate Weber, explica de ce a sesizat CCR privind neconstitutionalitatea instituirii carantinei

Antena3 Antena3,
Avocatul Poporului, Renate Weber, explica de ce a sesizat CCR privind neconstitutionalitatea instituirii carantinei

Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constitutionala cu exceptia de neconstitutionalitate in legatura cu mai multe masuri legale care privesc reforma in domeniul sanatatii, se arata intr-un comunicat al institutiei. continuă pe Antena3

Avocatul Poporului a atacat la Curtea Constitutionala ordonanta de urgenta privind masurile de carantina

Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constitutionala cu exceptia de neconstitutionalitate in legatura cu mai multe masuri care privesc reforma in domeniul sanatatii, se arata intr-un comunicat al institutiei.

Avocatul Poporului sustine ca stabilirea carantinei si impunerea izolarii prin ordin al ministrului Sanatatii sunt neconstitutionale. Weber a sesizat CCR

Stabilirea masurilor privind prevenirea si gestionarea situatiilor de urgenta generate de epidemii prin ordin al ministrului Sanatatii si nu prin lege este neconstitutionala, sustine Avocatul Poporului, care a decis sesizarea CCR.

Avocatul Poporului a atacat la Curtea Constitutionala ordonanta de urgenta privind masurile de carantina

Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constitutionala cu exceptia de neconstitutionalitate in legatura cu mai multe masuri legale care privesc reforma in domeniul sanatatii, se arata intr-un comunicat al institutiei.

Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu prevederile legale referitoare la carantina

Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu prevederile legale referitoare la carantina, apreciind ca aceste dispozitii sunt neconstitutionale.

Avocatul Poporului, sesizare la CCR privind neconstitutionalitatea carantinei si izolarii pe durata pandemiei. Instituirea trebuie facuta prin lege, nu prin ordinul ministrului Sanatatii

Avocatul Poporuluia sesizat Curtea Constitutionala a Romaniei cu privire la faptul ca instituirii carantinei si izolarii prin ordin al ministrului Sanatatiisi nu prin lege,este.

Klaus Iohannis a sesizat CCR: Seful statului a contestat legea potrivit careia, cadrele didactice care au suplinit timp trei ani pot sa devina titulare

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat, miercuri, Curtea Constitutionala a Romaniei, cu privire legea care permite titularizarea cadrelor didactice care au suplinit timp de trei ani pe un post, se arata intr-un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )