Libnet.ro
UNICEF

11:00

Avocatul Poporului s-a autosesizat in cazul lui Matteo Politi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Avocatul Poporului s-a autosesizat in cazul lui Matteo Politi

Avocatul Poporului s-a autosesizat in cazul italianului Matteo Politi, acuzat ca a facut operatii in mai multe clinici private din Romania desi nu avea acest drept, sesizarea vizand posibila incalcare a dreptului la ocrotirea sanatatii. continuă pe Ziarul Bursa

Directia de Sanatate Publica recunoaste ca i-a eliberat parafa de medic italianului Matteo Politi: Facem ancheta interna

Directia de Sanatate Publica Bucuresti a recunoscut, marti dupa-amiaza, ca i-a eliberat parafa de medic lui Matteo Politi, italianul cu 8 clase care a pretins ca este medic si a operat la 5 clinici private din Capitala. Parafa a fost eliberata pe data de 23 martie 2018. Conducerea institut807;iei a demarat o ancheta interna s807;i a sesizat Comisia de disciplina de la nivelul DSPMB pentru analizarea modului in care funct807;ionarul public din cadrul biroului mai sus ment807;ionat a solut807;ionat solicitarea domnului Matteo Politi, precizeaza DSP Bucuresti.

Noi dezvaluiri despre Matteo Politi. Medicul fals ar fi avut 300 de pacienti in Italia

Apar noi detalii despre cazul halucinant al italianului care se dadea drept medic estetician si a operat in mai multe clinici din Capitala, desi avea doar 8 clase. Medicul a reusit sa faca aceleasi.

Reactie in cazul documentului in baza caruia Matteo Politi a primit cod de parafa: Nu pot sa imi imaginez ce blocaj a avut aceasta persoana. Ea este functionarul, care din mila...

Gabriela Angheloiu, fost director DSP, a vorbit despredocumentul in baza caruia a fost dat codul de parafa in cazulfalsului medic Matteo Politi. Gabriela Angheloiu sustine ca cineva a semnat in lo.

FOTO Cum arata sanii unei paciente care sustine ca a fost mutilata de falsul chirurg italian Matteo Politi

Doctorul Radu Ionescu, seful Sectiei de Chirurgie Plastica de la Spitalul de Chirurgie Plastica si Ortopedie Medlife a aratat pe contul sau de Instragram un filmulet in care prezinta cazul socant al unei foste paciente a falsului chirurg italian, Matteo Politi, care a ajuns sa aiba probleme de sanatate dupa o operatie la sani.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: Matteo Politi a devenit MEDIC din MILA Directiei de Sanatate Publica. Poate era un talent nativ

Cazul falsului chirurg italian care opera la mai multe clinici din Bucuresti ia o directie halucinanta. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca Matteo Politi, alias Matthew Mode, a primit parafa de.

Matteo Politi, barbatul care s-a dat drept medic: V-am spus deja ca nu sunt un fals medic si ca nu imi place sa fiu numit asa

Matteo Politi, barbatul cu opt clase acuzat ca a profesat medicina cu acte false reactioneaza. Politi spune ca a platit bani grei pentru a obtine toate avizele de care avea nevoie. in exclusivitate.

Tatal lui Matteo Politi:Nu l-am mai vazut de opt ani

Tatal lui Matteo Politi, cel care a pretins ca este chirurg estetician si a facut zeci de operatii la mai multe clinici private din Bucuresti, a declarat ca nu stie nimic de fiul sau si ca nu s-au mai vazut de 8 ani de zile.

Iubita lui Matteo Politi, prezenta la audierea escrocului italian: Nu are logica

Matteo Politi, alias Matthew Mode, escrocul care a operat in patru clinici private din Romania fara sa aiba studii de medicina, a ajuns, joi, la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 care va decide.

inca o victima a chirurgului Matteo Politi. Nasul meu arata ca un snitel batut pe tocator

A aparut a doua victima care acuza ca a fost mutilata de chirurgul cu 8 clase. O femeie de 60 de ani, din Capitala, care a facut mai multe interventii, inclusiv o rinoplastie se plange ca a fost mutilata de parcagiul Matteo Politi.

O pacienta mutilata de Matteo Politi a facut marturii cutremuratoare: Am ramas cu o gaura in nas. M-a macelarit

O pacienta mutilata de medicul escroc Matteo Politi face marturii cutremuratoare. Aceasta spune ca viata sa a devenit un adevarat cosmar dupa ce a fost operata de medicul fals. Interventia a fost un.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )