Libnet.ro
UNICEF

07:15

Avocatul Poporului s-a autosesizat in legatura cu votul din diaspora

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Avocatul Poporului s-a autosesizat in legatura cu votul din diaspora

Avocatul Poporului anunta, marti, ca s-a sesizat din oficiu si va cere lamuriri de la autoritatile implicate, in legatura cu modul in care s-a desfasurat votul in diaspora, cu ocazia alegerilor europarlamentare. continuă pe Ziarul Bursa

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu! Victor Ciorbea cere explicatii despre votul din diaspora

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu in cazul incidentelor de la sectiile de vot din diaspora. Victor Ciorbea a emis un comunicat in care precizeaza ca va cere lamuriri de la autoritatile care au fost implicate in organizarea scrutinului, dupa ce zeci de mii de romani nu au reusit sa ajunga la urne in ziua [] .

Viorica Dancila: Nu sunt multumita de votul din diaspora. Cei care au gresit, trebuie sa plece acasa!

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, marti, ca nu este multumita de modul in care s-a desfasurat votul in diaspora si a cerut Ministerului Afacerilor Externe o analiza in acest sens, ea aratand ca.

Viorica Dancila: Nu sunt multumita de votul din diaspora; cine a gresit trebuie sa plece acasa

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, marti, ca nu este multumita de modul in care s-a desfasurat votul in diaspora si a cerut Ministerului Afacerilor Externe o analiza in acest sens, ea aratand ca cei care au gresit trebuie sa plece acasa.

Teodor Melescanu, despre dezastrul de la votul din Diaspora: Nimeni nu stie cati romani sunt in strainatate / Despre demisie: Nu tine numai de mine, tine si de partidul politic

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a sustinut duminica noapte, intr-o interventie telefonica la Digi24, ca el si-a facut datoria in ce priveste organizarea votului din Diaspora, unde, la fel ca in 2014, romanii au format cozi imense la sectiile de votare, iar multi dintre ei nu au reusit sa-si exercite votul. Melescanu a refuzat sa spuna daca isi va da demisia din functie pentru aceasta situatie, sustinand ca e o chestiune care nu tine numai de mine, tine si de partidul politic din care fac parte.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Mircea Geoana, despre votul din Diaspora: Nu conteaza atat de mult in cifre absolute, ci mesajul pe care il transmit acasa

Mircea Geoana, fost ministru de Externe, e de parere ca mai important decat votul propriu-zis al romanilor din Diaspora este mesajul pe care il transmit catre familia de.

Avocatul Poporului s-a autosesizat in cazul votului din diaspora

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu, marti, cu privire la modul in care s-a desfasurat procesul de votare in diaspora. Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si va solicita informatii de.

Victor Ciorbea si-a amintit ca e Avocatul Poporului si se dezice de Dragnea: S-a autosesizat in cazul votului din Diaspora

Victor Ciorbea, avocatul Poporului, pana mai ieri considerat un aliat de nadejde al PSD-ului, pare si el sa se dezica de Liviu Dragnea, dupa condamnarea definitiva la inchisoare a liderului.

Rares Bogdan: Solicitam demisia lui Teodor Melescanu! Am depus plangere penala. Este OBLIGATORIU ca votul electronic si votul prin corespondenta sa fie introdus (VIDEO)

PNL solicitademisia ministrului de Externe, Teodor Melescanu, va depune o plangere penala pe numele lui din cauza problemelor cu votul din diaspora,si solicitaintroducerea votului electronic si.

Rares Bogdan: Solicitam demisia lui Teodor Melescanu! Am depus plangere penala. Este OBLIGATORIU ca votul electronic si votul prin corespondenta sa fie introduse (VIDEO)

PNL solicitademisia ministrului de Externe, Teodor Melescanu, va depune o plangere penala pe numele lui din cauza problemelor cu votul din diaspora,si solicitaintroducerea votului electronic si.

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu privind modul in care s-a desfasurat votul in diaspora

Avocatul Poporului anunta, marti, ca s-a sesizat din oficiu si va cere lamuriri de la autoritatile implicate, in legatura cu modul in care s-a desfasurat votul in diaspora, cu ocazia alegerilor europarlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )