Libnet.ro
UNICEF

20:00

Avocatul Poporului s-a sesizat in cazul politistilor din Galati care au refuzat sa coboare din masina ca sa o ajute pe fata plina de sange

Hotnews Hotnews,
 Avocatul Poporului s-a sesizat in cazul politistilor din Galati care au refuzat sa coboare din masina ca sa o ajute pe fata plina de sange

Avocatul Poporului anunta ca s-a sesizat din oficiu cu privire la incidentul de la Galati, unde doi politisti au asistat fara nicio reactie in cazul fetei de 14 ani dintr-un centru de plasament care se afla pe strada in stare de soc si plina de sange pe picioare. continuă pe Hotnews

Avocatul Poporului s-a sesizat in cazul fetei din Galati plina de sange, in care politistii sunt banuiti de neglijenta

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu in cazul fetei din Galati gasita pe strada plina de sange pe picioare, in care doi politisti sunt banuiti de neglijenta.

Cazul minorei din Galati ia amploare! Avocatul Poporului s-a autosesizat privind interventia Politiei

Avocatul Poporului a anuntat, luni, ca s-a autosesizat in cazul politistilor de la Galati, banuiti de neglijenta fata de o minora care avea nevoie de ajutor. Avocatul Poporului s-a sesizat din.

Ce sanctiune au primit politistii care nu au avut nicio reactie in cazul fetei din Galati: Patruleaza pe jos

Politistii din Galati care nu au avut nicio reactie in cazul fetei de 14 ani pline de sange si in stare de soc au primit o prima sanctiune: pana la finalizarea anchetei disciplinare, cei doi vor patrula doar pe jos, fara a avea dreptul sa foloseasca autoutilitara Politiei.

Ancheta in cazul politistilor din Galati care au ignorat o copila de 14 ani ce era plina de sange pe strada. Protectia Copilului: Nu a fost viol

Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean Galati, cei doi politisti implicati in incident un barbat si o femeie) au fost audiati luni dimineatade ofiterii Biroului Control Intern. Momentan, li s-a interzis sa mai foloseasca masinile MAI in patrulare, urmand sa se stabileasca ce prevederi legale au incalcat prin lipsa lor de reactie.

Rasturnare de situatie in cazul adolescentei de 14 ani din Galati. Seful Ambulantei: Pot confirma ca victima le-a spus celor de pe salvare ca a fost violata

Rasturnare de situatie in cazul adolescentei de 14 ani gasita sangerand pe un bulevard din Galati si care a fost ajutata de doi politisti doar la interventia trecatorilor. Cei de la Protectia Copilului.

EXCLUSIV ONLINE ADEVARUL despre cazul fetei pline de sange din Galati, filmata in fata unui echipaj de Politie: Protectia Copilului sustine ca NU e vorba de un viol, ci de o poveste de dragoste intre doi minori

EXCLUSIV ONLINE Dupa ce imaginile s-au viralizat in mediul online imaginile cu o fata plina de sange, din Galati, care statea in fata unei masini de politie unde doi politisti pareau ca asista.

Rasturnare de situatie. Cine e tanara din Galati care ar fi fost violata, iar politistii nu au intervenit

Apar detalii noi despre ce a patit fata din Galati, gasita plina de sange pe strada, care ar fi fost violata, iar politistii nu au intevenit. Cine e tanara din Galati care ar fi fost violata, iar politistii nu au intervenit Potrivit unui clip filmat in weekend si aparut pe Facebook la scurt timp, o .

Adolescenta plina de sange din Galati se intalnise inainte cu un tanar cunoscut pe retelele de socializare (surse)

Adolescenta din Galati, filmata plina de sange langa o masina de politie, il cunoscuse pe baiatul de 15 ani cautat acum de politisti pe o retea de socializare si se mai intalnise cu el de trei ori in ultima luna, potrivit unor surse din ancheta.

Rezultatul ADN in cazul crimei din Caracal: ce au descoperit specialistii

Rezultatele testelor ADN erau cele mai asteptate, in cazul crimei din Caracal. in cazul acesta, erau asteptate informatii care sa completeze declaratiile date de Gheorghe Dinca, presupusul.

Fifor, referitor la cazul de la Galati: Cei responsabili sa fie trasi la raspundere

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, declara, referitor la cazul politistilor de .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )