Libnet.ro
UNICEF

15:15

Avocatul PSD Sector 1 va depune o plangere penala la Parchetul General, in cazul imaginilor cu sacii de voturi

B1 B1,
Avocatul PSD Sector 1 va depune o plangere penala la Parchetul General, in cazul imaginilor cu sacii de voturi

Dan Tudorache, primarul in functie al Sectorului 1, a precizat ca avocatul PSD Sector 1 va depune o plangere penala la Parchetul General, in cazul imaginilor cu sacii de voturi din sediul Biroului Electoral al. continuă pe B1

Marcel Ciolacu anunta ca PSD depune plangere penala la Parchetul General privind suspiciuni de frauda

Liderul PSD Marcel Ciolacu a anuntat joi ca PSD va depune plangere penala la Parchetul General privind suspiciunile de frauda la alegerile din Sectorul 1.

PSD a depus plangere la Parchetul General pentru situatia din Sectorul 1: Exista suspiciuni foarte, foarte mari

PSD a depus plangere la Parchetul General cu privire la situatia de la Sectorul 1 al Capitalei. Exista suspiciuni foarte, foarte mari cu privire la procesul electoral din Capitala, spune acesta. Grindeanu a reamintit ca Dan Tudorache a facut o solicitare de anulare la BEC.

Ciolacu anunta ca PSD va face plangere la Parchetul General pentru situatia de la Sectorul 1

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca social-democratii vor face plangere la Parchetul General in cazul situatiei de la Biroul Electoral al Sectorului 1, spunand ca acolo au fost zeci de incalcari ale legii, iar aceste decizii au fost luate de presedintele BES, conform news. ro.

Primarul Sectorului 4 va depune plangere penala impotriva Colegiului Gheorghe Sincai pentru ca nu a raportat un caz Covid

Primarul Sectorului 4 al Capitalei, Daniel Baluta, a anuntat ca va depune plangere penala impotriva conducerii Colegiului National Gheorghe Sincai pentru zadarnicirea combaterii bolilor, pentru ca nu ar fi raportat un caz Covid-19.

Claudia Tapardel (PSD): Cred ca se poate depune plangere penala in cazul asediului de la Sectorul 1

Fostul europarlamentar PSD Claudia Tapardel acuza USR si PNL de presiune asupra Biroului Electoral al Sectorului 1, sustinand ca in acest caz poate fi depusa plangere penala.

Marcel Ciolacu anunta ca PSD va face plangere penala in cazul situatiei de la Biroul Electoral al Sectorului 1

Marcel Ciolacu, a declarat joi ca PSD va face plangere penala in cazul situatiei de la Biroul Electoral al Sectorului 1. Acesta a precizat ca au fost zeci de incalcari, dupa ce in spatiul public au.

Marcel Ciolacu anunta ca PSD va face plangere la Parchetul General pentru situatia de la Sectorul 1

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca social-democratii vor face plangere la Parchetul General in cazul situatiei de la Biroul Electoral al Sectorului 1, spunand ca acolo au fost zeci de incalcari ale legii, iar aceste decizii au fost luate de presedintele BES.

Fosta sefa DIICOT Giorgiana Hosu va lucra la Parchetul General

Fosta sefa DIICOT Giorgiana Hosu, care a demisionat saptamana trecuta din functie dupa ce sotul ei a fost condamnat la inchisoare cu suspendare, va lucra la Parchetul General.

Giorgiana Hosu va fi mutata la Parchetul General, dupa demisia de la conducerea DIICOT

Giorgiana Hosu va fi mutata la Parchetul General, dupa ce a demisionat de la conducerea Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT). Decizia a fost luata de Sectia.

Georgiana Hosu va fi mutata la Parchetul General, dupa demisia de la DIICOT

Sectia pentru procurori a CSM a decis ca Giorgiana Hosu sa fie mutata la Parchetul General, dupa ce aceasta si-a dat demisia din functia de sef al DIICOT, transmite Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )