Libnet.ro
UNICEF

06:45

Avocatul Tonel Pop, despre scandalul cu tanara din Italia confundata cu Luiza: Mama adolescentei a vazut fotografiile si s-a convins ca nu e fiica ei

Antena3 Antena3,
Avocatul Tonel Pop, despre scandalul cu tanara din Italia confundata cu Luiza: Mama adolescentei a vazut fotografiile si s-a convins ca nu e fiica ei

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a vorbit in exclusivitate in emisiunea Descoperiti, cu Andreea Sava, despre scandalul cu tanara filmata in Italia, despre care s-a spus ca ar fi fost Luiza. continuă pe Antena3

Avocatul Tonel Pop, despre tanara din Italia confundata cu Luiza Melencu: E ingrozita, nu mai stie ce sa faca si cum sa faca

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a declarat la Antena 3 ca tanara din filmarea din Italia nu este Luiza. Identitatea fetei care a fost filmata eu o am, am actele dumneaei de identitate. A cerut.

Avocatul Tonel Pop, prima reactie dupa ce Alexandru Cumpanasu a afirmat ca Luiza a fost gasita in viata

Alexandru Cumpanasu a declarat, vineri, in exclusivitate la Antena 3, ca Luiza Melencu ar fi fost gasita de investigatorii sai in Italia. Mai mult decat atat, si mama Luizei a afirmat ca din imaginile.

Tonel Pop, cerere pentru DIICOT dupa ce Cumpanasu a anuntat ca Luiza Melencu e in viata: Nu stiu cum o sa reactioneze

Tonel Pop va trimite o solicitare la DIICOT pentru a vedea intregua filmare pe care o detine Alexandru Cumpanasu, in care ar aparea Luiza Melencu. DIICOT-ul a facut o corespondenta cu Italia. A dat si un.

Presa straina despre alegerile prezidentiale din Romania. Ce scrie The Guardian despre Klaus Iohannis

Duminica, 10 noiembrie, are loc primul tur al alegerilor prezidentiale. Interesul mare aratat de romanii din diaspora pentru acest scrutin a atras si atentia presei internationale. The Guardian dedica un articol candidatului care are cele mai mari sanse sa intre in turul al doilea: Klaus Iohannis. Romanii din tara si din strainatate sunt chemati duminica, .

Tanara filmata din Italia, despre care s-a spus ca ar fi Luiza Melencu, rupe tacerea. Nu am nicio legatura

Tanara filmata in Italia, despre care s-a spus ca ar fi Luiza Melencu, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 pentru a lamuri situatia. Am aflat de filmare de la fratele meu. Eu nu stiam pentru ca nu.

O tanara din Braila a venit cu dureri la spital la cateva zile dupa ce nascuse, dar a fost trimisa acasa de medici si a murit

O tanara in varsta de 19 ani a murit la cateva zile dupa ce nascuse la Spitalul Judetean din Braila. Dupa nastere, tanara a mers la spital cu dureri, dar medicii i-au spus ca are discopatie si au trimis-o acasa. Cand s-a reintors la spital, fata a murit. Din primele informatii, tanara avea septicemie.

LIVE - PREZENTA LA VOT iN DIASPORA Peste 334.000 de romani au votat, dintre care peste 309.000, la sectii. Comunitatile din Italia si Marea Britanie raman cele mai active

UPDATE Un numar de 334. 428 de romani din strainatate au votat pana duminica, la ora 11. Dintre acestia, 309. 239 au votat in sectii, in timp ce alti 25. 189 au votat prin corespondenta. Cel mai mare.

O romanca din Italia a trecut prin iad din cauza iubitului: Daca nu faci ce-ti spun, te omor!

O romanca in varsta de 33 de ani a fost sechestrata, abuzata sexual, amenintata cu moartea si batuta de catre barbatul de origine bulgara alaturi de care locuia. Dupa ce a reusit sa scape din iad,.

Noi detalii despre camionul mortii din Marea Britanie. Cine erau de fapt victimele

Cei 39 de migranti gasiti fara viata la sfarsitul lunii trecute intr-un camion frigorific in apropiere de Londra sunt vietnamezi, a confirmat joi politia din Essex sudul Marii Britanii), transmite AFP. To.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )