Libnet.ro
UNICEF

13:15

Avon isi vinde ultima fabrica din Statele Unite

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Avon isi vinde ultima fabrica din Statele Unite

Avon vinde ultima sa fabrica din Statele Unite catre producatorul francez de cosmetice Fareva Group, dupa ce a fabricat produse pentru frumusete in SUA timp de peste 100 de ani, transmite MarketWatch, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

MApN selecteaza 60 de tineri ofiteri romani care vor fi formati in Statele Unite pentru a putea opera modernele sisteme antiracheta Patriot

Pentru ca in aproximativ un an Romania primeste primul sistem de rachete Patriot, MApN va trimite 60 de tineri ofiteri in Statele Unite ale Americii pentru a invata cum se opereaza acest modern echipament de aparare antiaeriana si antiracheta.

Rolls-Royce isi vinde afacerile din sectorul navelor

Rolls-Royce Holdings Plc din Marea Britanie isi instraineaza operatiunile din domeniul maritim, care sunt pe pierderi, catre societatea norvegiana Kongsberg Gruppen ASA, in schimbul sumei de 500 de milioane de lire sterline 661 de milioane de dolari), anunta Reuters.

Valentina Pelinel isi vinde apartamentul din New York pe o suma FABULOASA. Imagini INCREDIBILE din locuinta de LUX (FOTO)

Valentina Pelinel si-a scos la vanzare apartamentul de lux din New York si cere cu jumatate de milion de dolari mai mult decat a dat pe el atunci pe cand l-a cumparat. in anul 2007, Valentina si-a cumparat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )