Libnet.ro
UNICEF

07:30

Eu nu am avut curajul.... Ce mesaj a primit Simona Halep din partea Serenei Williams

B1 B1,
Eu nu am avut curajul.... Ce mesaj a primit Simona Halep din partea Serenei Williams

Simona Halep a revenit luni in tara, la doua zile dupa ce a devenit cea mai buna jucatoare de tenis din lume. Aceasta a tinut o conferinta de presa in salonul prezidential de la Aeroportul. continuă pe B1

Klaus Iohannis, mesaj pentru Simona Halep: Profesionalismul si dedicarea au facut posibila aceasta extraordinara performanta

Simona Halep ocupa, incepand de luni,primul loc in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA). in clasamentul WTA Race la simplu, pentru Turneul Campioanelor,.

Mesaj pentru Simona Halep de la prietena ei din Rusia. Atat de fericita pentru tine!

Simona Halep va juca in aceasta dimineata in finala CHina Open, dar, indiferent de deznodamant, va ocupa de luni locul unu mondial.

Tricolorii, pregatiti pentru intalnirea cu Danemarca. Mesaj pentru Simona Halep!

Nationala Romaniei isi incheie parcursul in preliminariile Cupei Mondiale contra Danemarcei, echipa care lupta pentru ocuparea unuia dintre primele doua locuri in grupa.

Simona Halep: Multe jucatoare mi-au scris pe Twitter, dar cel mai important mesaj l-am primit de la Serena Williams

Simona Halep s-a intors in tara in ziua in care a devenit in mod oficial noul lider al ierarhiei WTA. Mai multe jucatoare din circuit au felicitat-o pe Halep, insa cel mai important mesaj l-a primit de la Serena Williams, dupa cum a precizat numarul 1 WTA pe aeroportul Henri Coanda. Se actualizeaza.

Simona Halep, noul lider al clasamentului WTA, uimita de gestul Serenei Williams: Nu ma asteptam

Simona Halep a declarat ca primit un mesaj de la Serena Williams dupa ce a devenit numarul 1 mondial. Am primit mesaj de la Serena Williams. Mi-a scris pe Instagram. A fost un mesaj deosebit. Nu ma.

FOTO Halep s-a intors in Romania: declaratii emotionante la sosire. Ce mesaj primit a impresionat-o cel mai tare

Simona Halep a plecat in China ca ocupanta locului 2 WTA si a revenit, astazi, ca noul lider al clasamentului mondial. Ea a fost primita in Salonul Prezidential, acolo unde a si sustinut o conferinta de presa.

Presedintele WTA, mesaj emotionant pentru Simona Halep: Este o sportiva exemplara!

Steve Simon, presedintele Asociatiei Jucatoarelor Profesioniste de Tenis,a laudat-o pe Simona Halep, pentru evolutia din acest an, dar si pentru viata extrasportiva. Sa ajungi numarul 1.

Serena Williams a felicitat-o pe Simona Halep. Ce i-a raspuns aceasta

Fosta lidera mondiala Serena Williams a tinut sa o felicite pe Simona Halep pentru accederea pe primul loc in clasamentul WTA printr-un mesaj pe reteaua de socializare Instagram.

Interviul in care Simona Halep a marturisit tot. Cum a devenit lider mondial, sedintele la psiholog si dusul rece din partea lui Cahill

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Beijing dupa 6-2, 6-4 cu Jelena Ostapenko, iar de luni este noul lider mondial. in interviul acordat WTA Insider, sportiva din Romania a vorbit.

VIDEO WTA Beijing: Simona Halep vs Caroline Garcia 4-6, 6-7(3)/ Halep pierde a patra finala din acest an

Simona Halep cap de serie numarul doi), jucatoare care de luni va ocupa primul loc in ierarhia WTA, se afla la a patra finala pierduta in acest an, dupa ce a fost invinsa in doua seturi de Caroline Garcia Franta, 15 WTA), scor 6-4, 7-63), in ultimul act al turneului Premier Mandatory de la Beijing. Garcia a fost impecabila la serviciu, a jucat agresiv, iar Halep n-a reusit sa-i puna probleme. La scorul de 3-3 in setul al doilea, jucatoarea noastra avut sansa de a rupe echilibrul, insa frantuzoaica a salvat nu mai putin de noua mingi de break. Caroline Garcia a avut nevoie de o ora si 52 de minute pentru a-si adjudeca cel mai important trofeu din cariera si primul succes in fata Simonei Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )