Libnet.ro
UNICEF

12:15

AXA: Acordul de vanzare a operatiunilor de asigurari de viata din Romania catre Astra Asigurari a expirat

Hotnews Hotnews,
 AXA: Acordul de vanzare a operatiunilor de asigurari de viata din Romania catre Astra Asigurari a expirat

Acordul cu Astra Asigurari pentru vanzarea operatiunilor de asigurari de viata si pensii ale Axa Asigurari din Romania, acord anuntat in 29 noiembrie 2013, a expirat, si AXA isi reevalueaza optiunile strategice in interesul clientilor si angajatilor din Romania, a anuntat vineri grupul francez AXA. Scurtul anunt vine in contextul in care la cateva luni dupa anuntul tranzactiei, in februarie 2014, asupra Astra Asigurari a fost deschisa procedura de administrare speciala, iar Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) nu a avizat nici acum aceasta tranzactie. Citeste in articol istoricul esecului preluarii AXA Asigurari de catre Astra Asigurari. continuă pe Hotnews

AXA: Contractul privind vanzarea operatiunilor din Romania catre Astra a incetat

Contractul de vanzare a operatiunilor de asigurari AXA Life Insurance Romania catre Astra Asigurari a incetat, grupul francez urmand sa evalueze optiunile strategice privind operatiunile din Romania, a anutat subsidiara din Romania a AXA.

AXA: Contractul privind vanzarea operatiunilor din Romania catre Astra a incetat

Contractul de vanzare a operatiunilor de asigurari AXA Life Insurance Romania catre Astra Asigurari a incetat, grupul francez urmand sa evalueze optiunile strategice privind operatiunile din Romania, a anutat subsidiara din Romania a AXA printr-un comunicat remis redactiei.

Cursuri de baby-sitter si barmani, pentru somerii din Romania, cu bani din fonduri europene

Somerii din Romania se pot califica pentru meseriile de ingrijitori de bolnavi si batrani la domiciliu, baby-sitter si barmani in cadrul unui proiect realizat cu fonduri europene.

Toate spitalele din Romania primesc finantare pentru internari in cazuri critice

Toate spitalele din Romania, inclusiv ale Ministerului Apararii Nationale MApN) si Ministerului Afacerilor Interne MAI), vor primi finantare de la Ministerul Sanatatii pentru cazurile critice, potrivit unei.

Cum distrug turistii cele mai frumoase pesteri din Romania

Speologii romani si norvegieni vor studia efectele pe care vizitele turistilor le au asupra microclimatelor din cinci dintre cele mai importante pesteri din Romania.

Presedintele Asociatiei Judecatorilor din Romania: Este nevoie de o definire mai buna a statutului judecatorului

Este nevoie de o mai buna definire a statutului judecatorului pentru o justitie mai buna, spune presedintele Asociatiei judecatorilor din Romania. Gabriela Baltag sustine ca cei care blameaza.

Federatia Editorilor din Romania: Raportul intern al Ministerului Educatiei de conformitate a manualelor digitale cu specificatiile tehnice din caietul de sarcini arata ca si ofertele declarate castigatoare erau, in fapt, neconforme cu caietul de sarcini

Federatia Editorilor din Romania sustine intr-un comunicat de presa ca Ministerul Educatiei a desemnat castigatoare ale licitatiei de manuale scolare, pe 4 august, firme care ar fi depus oferte neconforme cu caietul de sarcini. Federatia a facut public Raportul intern de conformitate a manualelor digitale cu specificatiile tehnice din caietul de sarcini si anunta ca documentul arata ca si ofertele considerate de comisie conforme si deci castigatoare) erau, in fapt, neconforme cu caietul de sarcini. HotNews. ro a solicitat oficial Ministerului Educatiei o pozitie cu privire la rezultatele acestui raport si ale licitatiei, pe care o vom publica in momentul in care o vom primi.

Violoncelistul Razvan Suma, alaturi de Analia Selis (voce) si Julio Santillan (chitara), in turneu extraordinar in 12 orase din Romania

TANGO-ul, genul muzical - dedicat dansului - cu cea mai spectaculoasa poveste, doi invitati speciali originari chiar din tara tango-ului si a compozitorilor sai - Argentina, un repertoriu semnat de cei mai mari compozitori de gen, 13 concerte in 12 orase din Romania, acestea sunt elementele care compun turneul national VA PLACE TANGO?, prezentat de violoncelistul RAZVAN SUMA, intre 28 septembrie - 24 octombrie 2014. Evenimentul este o frumoasa continuare a traditiei instaurate de artistul roman, de a propune publicului o provocare artistica in fiecare toamna, in anii precedenti aceasta fiind formulata sub titlurile Va place BACH? si Va place BRAHMS?.

VIDEO Jack White (the White Stripes) in premiera in Romania. S-au pus in vanzare biletele pentru concertul din Bucuresti

Castigatorul a 8 premii Grammy, Jack White the White Stripes), va concerta in premiera in Romania pe 9 noiembrie la Romexpo in cadrul turneului de promovare al noului album. Jack White a fost senzatia acestei veri. Ultimul sau album Lazaretto, lansat pe 10 iunie, a debutat pe locul 1 in topul Billboard 200 si s-a vandut in peste 140. 000 de exemplare in prima saptamana de la aparitie. Inca din aprilie, non-conformistul chitarist, compozitor si producator de muzica a incantat milioane de fani atat in cadrul festivalurilor la care a fost headliner - printre care se numara si Music Midtown din Atlanta, Bonnaroo din Manchester, Glastonbury si iTunes Festival - cat si la concertele sold-out pe care le-a sustinut in numeroase orase din SUA si Europa de Vest.

Nuclearelectrica este interesata de activele Enel din Romania

Societatea Nationala Nuclearelectrica SNN) a anuntat astazi ca analizeaza oportunitatea rezultata din anuntul posibilei vanzari a operatiunilor Enel din tara noastra, arata un raport transmis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,257 seconds )