Libnet.ro
UNICEF

17:00

De azi, Metrorex introduce noi cartele de calatorie. Care sunt cele mai avantajoase

B1 B1,
De azi, Metrorex introduce noi cartele de calatorie. Care sunt cele mai avantajoase

Metrorex introduce incepand de duminica noi titluri de calatorie, respectiv cartela cu o calatorie, abonamentul anual si cartelele de grup. Noile titluri de calatorie cu metroul si tarifele. continuă pe B1

Metrorex introduce noi cartele de metrou. Ce preturi au titlurile de calatorie

Metrorex introduce din 15 octombrie spre achizitionare cinci noi titluri de calatorie cu metroul: cartela cu o calatorie, abonamentul anual si cartelele pentru grupuri de trei, patru si cinci persoane, potrivit un.

Metrorex introduce incepand de astazi cartela cu o calatorie, abonamentul anual si cartelele de grup

Metrorex introduce incepand de duninica noi titluri de calatorie, respectiv cartela cu o calatorie, abonamentul anual si cartelele de grup.

Metrorex introduce cinci noi tipuri de cartele

Metrorex introduce noi tipuri de cartele, incepand de duminica, 15 octombrie. Actualele titluri de calatorie nu isi vor modifica tarifele, introducerea noilor cartele avand ca scop fidelizarea atat a calatorilor de zi cu zi, cat si a calatorilor.

Metrorex introduce de astazi cinci noi cartele de metrou, inclusiv abonament pe un an

Metrorex introduce de astazi spre achizitionare cinci noi titluri de calatorie cu metroul: cartela cu o calatorie, abonamentul anual si cartelele pentru grupuri de trei, patru si cinci persoane, potrivit unui comunicat al companiei.

Metrorex introduce cinci noi titluri de calatorie: Cat costa un abonament anual

Metrorex introduce, incepand din 15 octombrie, cinci noi titluri de calatorie cu metroul, printre care si abonamentul anual in valoare de 720 de lei, anunta Agerpres. Calatorii vor putea.

Metrorex introduce incepand de astazi cartela cu o calatorie, abonamentul anual si cartelele de grup

Metrorex introduce incepand de astazi noi titluri de calatorie, respectiv cartela cu o calatorie, abonamentul anual si cartelele de grup.

Cod GALBEN in sudul tarii: Care sunt judetele vizate

Meteorologii au emis, sambata, cod galben de vant puternic pentru zonele montane din judetele Buzau, Prahova, Arges si Dambovita, fiind asteptate rafale care pot depasi 85 de kilometri la.

Are o fetita cu barbatul pe care il iubeste, dar Sore nu vrea sa se casatoreasca. Care sunt motivele artistei (FOTO)

La cei 27 de ani ai sai, Sore se poate considera o femeie implinita. Are o fetita cu barbatul pe care il iubeste, muzica ei se bucura de un real succes, are concerte peste conceret si are chiar si un.

Masini cu motoare in 5 cilindri: Afla care sunt cele mai performante din toate timpurile

4 cilindri, sase in linie, V6, V8, V10, V12, si chiar 3 cilindri, toate aceste sunt motoare mult mai des intalnite decat versiunea de care vorbim in acest articol: propulsorul in 5 cilindri. Sa nu uitam, insa, ca nu cu mult timp in urma, motorul in.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )