Libnet.ro
UNICEF

14:30

De azi vei decide pentru tine. Oana Roman, mesaj extraordinar la anivesarea uneia dintre cele mai importante persoane din viata sa (FOTO)

B1 B1,
De azi vei decide pentru tine. Oana Roman, mesaj extraordinar la anivesarea uneia dintre cele mai importante persoane din viata sa (FOTO)

Zi importanta pentru Oana Roman. Una dintre cele mai iubite persoane din viata sa isi aniverseaza miercuri ziua de nastere. Este vorba despre Calina, fiica surorii sale, Catinca Roman. Aceasta a postat. continuă pe B1

Oana Roman nu are fite. Vedeta recunoaste ca mananca de la autoservire (FOTO)

Oana Roman este una dintre vedetele care nu se tem sa fie vazute si in alte locuri fata de cele exlusiviste. Extrem de sincera si deschisa, aceasta a postat pe Facebook o fotografie prin care le arata.

Oana Roman, de nerecunoscut. Vedeta si-a schimbat look-ul si pare sora geamana a Cleopatrei (FOTO)

Oana Roman vrea sa le arate tuturor cat de bine ii merge. Dupa ce a rezolvat conflictul cu sotul sau, aceasta o duce cum nu se poate mai bine. Dupa ce a si slabit, vedeta nu se opreste din.

Oana Pellea, mesaj extrem de dur pentru cei care vor redefinarea familiei prin Constitutie: Ne-am aruncat cu 50 de ani in spate

Camera Deputatilor a votat, saptamana trecuta, proiectul de revizuire a Constitutiei pentru modificarea articolului ce defineste familia in asa fel ca acesta sa contina sintagma barbat si fe.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )