Libnet.ro
UNICEF

17:30

B1.ro: Noua linie a metroului din New York, CONSTRUITA DE UN ROMAN! Afla cine este (FOTO)

România Liberă România Liberă,
B1.ro: Noua linie a metroului din New York, CONSTRUITA DE UN ROMAN! Afla cine este (FOTO)

Pe 1 ianuarie 2017, la New York a fost inaugurata o noua linie de metrou. Acest tronson si-l doresc new-yorkezii inca din anul 1919, iar el trece pe sub Second Avenue. continuă pe România Liberă

Noua linie a metroului din New York, CONSTRUITA DE UN ROMAN! Afla cine este (FOTO)

Pe 1 ianuarie 2017, la New York a fost inaugurata o noua linie de metrou. Acest tronson si-l doresc new-yorkezii inca din anul 1919, iar el trece pe sub Second Avenue. Lucrarile au fost coordonate de nimeni.

SURPRIZA: Lucrarile pentru noua linie de metrou din New York au fost coordonate de un roman! Afla cine este

Pe 1 ianuarie 2017 la New York a fost inaugurata o noua linie de metrou. Acest tronson si-l doresc new-yorkezii inca din anul 1919, iar el trece sub Second Avenue. Lucrarile au fost coordonate de nimeni altul.

inceput de 2017 NEGRU! Un tren a DERAIAT la New York. ZECI de raniti (VIDEO)

Inceput de an negru pentru americani. Un tren a deraiat la New York, iar zeci de persoane au fost ranite. Cele mai multe victime au suferit rani usoare si doar cativa dintre raniti au fost transport.

Cel putin 20 oameni au fost raniti dupa ce un tren a deraiat la New York

Cel putin 20 de oameni au fost raniti dupa ce un tren a deraiat miercuri in Brooklyn, New York.

Ziua Culturii Nationale sarbatorita in SUA, la New York, si in Canada, la Toronto

Cu ocazia Ziua Culturii Nationale, ICR New York organizeaza, in SUA si Canada, o serie de evenimente cu participarea pianistului Matei Varga, a actorului Ioan Ardelean, precum si a scriitorilor si universitarilor Adam J. Sorkin, Diana Manole si Crina Bud.

Peste 100 de oameni au fost raniti dupa ce un tren a deraiat la New York

Bilantul victimelor accidentului feroviar de la New York a ajuns la peste 100 de raniti, informeaza presa din SUA.

New York-ul a inaugurat pe 1 ianuarie trei statii de metrou, intr-o investitie de 4,5 miliarde dolari care a durat 10 ani

New York-ul a inaugurat pe 1 ianuarie un nou tronson de metrou cu trei statii si o lungime de 3,2 kilometri, a carui constructie a durat 10 ani si a costat circa 4,5 miliarde de dolari, transmite agentia Bloomberg, preluata de news. ro.

B1.ro: Afirmatii TRASNITE la audierile din comisii: Sper SA MA TINA MINTEA in stare sa nu fac greseli

Afirmatii trasnite la audierile din comisii. Petre Daea, propus pntru Agricultura a primit avizul din partea comisiei de specialitate, insa spera, sa-l tina mintea pentru a nu gresi cat timp va ocupa fotoliul de ministru.

Romanii, mai harnici ca americanii la sapat tuneluri. Metroul din Drumul Taberei, exemplu pentru New York

In comparatie cu newyorkezii, bucurestenii nu se pot plange: linia lor de metrou de pe magistrala 5 este de doua ori mai lunga si va fi gata de doua ori mai repede decat cea inaugurata in SUA pe 1 ianuarie .

Prima reactie a cantaretei Mariah Carey dupa esecul concertului de Anul Nou: A fost un moment oribil. M-am simtit umilita VIDEO

Cantareata americana Mariah Carey 46 de ani) a facut primele declaratii dupa recitalul dezastruos sustinut in noaptea de Anul Nou in Times Square din New York, cand problemele tehnice au pus-o intr-o situatie penibila. Artista a recunoscut ca a fost un moment oribil, insa a precizat ca acest incident nu o va impiedica in viitor sa sustina concerte live.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )