Libnet.ro
UNICEF

09:15

BAC 2013 Cum arata subiectele de la Matematica pentru profilul Tehnologic, introduse anul acesta pentru prima oara la Bacalaureat

Hotnews Hotnews,
 BAC 2013 Cum arata subiectele de la Matematica pentru profilul Tehnologic, introduse anul acesta pentru prima oara la Bacalaureat

Subiectele de la Bacalaureatul 2013 au venit astazi cu o noutate: pentru prima oara in istorie, absolventii de liceele tehnologice au avut de rezolvat la examenul de Matematica subiecte diferite de ale elevilor de la toate celelalte profile. Amintim ca liceele Tehnologice au inregistrat cele mai slabe rezultate la sesiunile de pana acum ale bacalaureatului, iar decizia diferentierii subiectelor a fost anuntata abia in urma cu o luna. La examenul de matematica de astazi a fost extrasa varianta de subiecte numarul 2. Descarca din articol subiectele si baremele de notare de la Matematica, profilul Tehnologic - Bacalaureat 2013. continuă pe Hotnews

SUBIECTE BAC 2013. Vezi AICI subiectele la Limba si literatura ROMANA.

Romanialibera. ro va prezinta subiectele si baremul la proba scrisa de Limba si Literatura romana- bacalaureat 2013, imediat ce acestea vor fi disponibile. Citeste si BAC 2013. Vezi cum arata SUBIECTELE la LIMBA si LITERATURA ROMANA model) La subiectul al treilea la proba scrisa la Limba si literatura romana, elevii au avut de redactat un eseu pe tema simbolismului in literatura romana, conform unui cititor Rl. Elevii sustin, luni, proba scrisa la limba si literatura .

BAC 2013. Vezi BAREMUL la MATEMATICA (model).

Examenele scrise la bacalaureat 2013 continua miercuri cu proba obligatorie a profilului. Astfel, elevii de la profilul real sustin astazi examenul la matematica. In documentele atasate la articol, gasiti modelele de barem disponibile pe site-ul Ministerului Educatiei. Subiectele la examenul de matematica sunt diferite in functie de specializarea din timpul anilor de liceu: matematica-informatica, invatator-educatoare, stiinte ale naturii, sau profilul tehnic. Citeste si BAC 2013. Vezi cum .

BAC 2013 Baremele integrale de la examenele de Matematica si Istorie

Baremele integrale de la examenele de Matematica si Istorie - Bacalaureat 2013 - au fost publicate de Ministerul Educatiei. Astazi, 3 iulie, absolventii de liceu au sustinut proba obligatorie a profilului. Absoloventii de la real, tehnologic, militar si pedagogic au dat examen la Matematica, in timp ce absolventii de la uman si de la filiera vocationala au sustinut examenul la Istorie. Elevii au avut de rezolvat varianta de subiecte numarul 2. Descarca din articol baremele de la Matematica si Istorie.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 Candidatii unui centru de examen pentru Bacalaureat din Giurgiu, asteptati la iesire cu biblii in miniatura FOTOGALERIE

Absolventii clasei a XII-a sustin miercuri, 3 iulie, proba scrisa la Istorie sau proba scrisa la Matematica, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro publica, miercuri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

BAC 2013. Vezi cum arata SUBIECTELE la MATEMATICA (model).

Examenele scrise la bacalaureat 2013 continua miercuri cu proba obligatorie a profilului. Astfel, elevii de la profilul real sustin astazi examenul la matematica. In documentele atasate la articol, gasiti modelele de subiecte disponibile pe site-ul Ministerului Educatiei. Subiectele la examenul de matematica sunt diferite in functie de specializarea din timpul anilor de liceu: matematica-informatica, invatator-educatoare, stiinte ale naturii, sau profilul tehnic. Peste 174. 000 de elevi care .

BAC 2013. Vezi cum arata SUBIECTELE la ISTORIE (model).

Examenele scrise de la bacalaureat continua, miercuri, cu proba scrisa a profilului. Astfel, elevii de la profilul uman sustin astazi examenul la istorie. Citeste si BAC 2013. Vezi cum arata SUBIECTELE la MATEMATICA model) In documentele atasate la articol, gasiti modelele de subiecte disponibile pe site-ul Ministerului Educatiei. Peste 174. 000 de elevi care au terminat in acest an clasa a XII-a si absolventi care nu au promovat in seriile anterioare s-au inscris la proba .

BAC 2013 Subiectele la examenul de Matematica

La examenul de Matematica ce se desfasoara astazi in cadrul Bacalaureatului 2013 a fost extrasa varianta de subiecte numarul 2. Subiectele pe care absolventii de liceu de la profilul real, specializarea Stiintele Naturii, le au de rezolvat sunt structurate pe 3 mari cerinte, fiecare cu mai multe sub-puncte. Fiecare subiect este notat cu 30 de puncte, iar 10 puncte se acorda din oficiu. Vezi in articol subiectele de la examenul de Matematica - specializarea Stiintele Naturii - BAC 2013.

SUBIECTE BAC 2013. A picat VARIANTA 2! Vezi aici SUBIECTELE la ISTORIE.

Romania libera prezinta subiectele la examenul de bacalaureat primite de elevii care sustin miercuri proba scrisa obligatorie a profilului, la MATEMATICA sau la ISTORIE, in functie de profilul liceului. Elevii au primit varianta numarul 5. Citeste si BAC 2013. Elevii bucuresteni au INTARZIAT la examen din cauza metroului La primul subiect, elevii au primit doua texte despre interventiile URSS in Cehoslovacia si in Ungaria. La partea a II-a, elevii au primit un text despre Vlad Tepes si au .

BAC 2013. Vezi cum arata BAREMUL la ISTORIE (model).

Examenele scrise la bacalaureat continua, miercuri, cu proba scrisa a profilului. Astfel, elevii de la profilul uman sustin astazi examenul la istorie. Citeste si BAC 2013. Vezi cum arata SUBIECTELE la ISTORIE model) In documentele atasate la articol, gasiti modelul de barem pe site-ul Ministerului Educatiei. Peste 174. 000 de elevi care au terminat in acest an clasa a XII-a si absolventi care nu au promovat in seriile anterioare s-au inscris la proba obligatorie a .

SUBIECTE BAC 2013. Ce parere au elevii despre subiectele de la MATEMATICA.

Elevii claselor a XII-a au sustinut, miercuri, astazi proba scrisa la matematica, din cadrul examenului de bacalaureat 2013. Citeste si SUBIECTE BAC 2013. Ce parere au elevii despre subiectele de la ISTORIE Subiectele de la matematica mi s-au parut relativ OK, nu au fost usoare. Subiectul I mi s-a parut simplu, al II-lea mi s-a parut mai complicat, iar al III-lea mi s-a parut OK. Nu am putut sa ne consultam si nici sa copiem, a spus Daniel, elev la Colegiului National Vasile .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )