Libnet.ro
UNICEF

23:45

BAC 2018. Zeci de mii de elevi sustin prima proba din a doua sesiune a Bacalaureatului

Antena3 Antena3,
BAC 2018. Zeci de mii de elevi sustin prima proba din a doua sesiune a Bacalaureatului

Peste 45. 000 de candidati sunt asteptati sa participe, incepand de luni, 20 august, la probele celei de-a doua sesiuni a examenului national de Bacalaureat 2018, a anuntat joi, printr-un comunicat. continuă pe Antena3

BAC 2018. Sesiunea de toamna incepe cu proba la Limba romana. Calendarul examenului

Cea de a doua sesiune a examenului de Bacalaureat incepe, astazi, cu prima proba scrisa la Limba Romana. Urmatoarea evaluare va avea loc, maine, la Limba Materna, iar a treia proba scrisa se va desfasura pe 22 august la disciplina obligatorie in functie de profilul studiat Matematica pentru Profilul Real si Istorie pentru Profilul Real).

BAC 2018: Examenul la limba romana deschide sesiunea de toamna

Sesiunea de toamna a examenului de BAC 2018 incepe astazi, 20 august 2018, cu proba scrisa la limba si literatura romana. in aceasta toamna, avem parte de o premiera in cazul examenului de bacalaureat. Pentru prima oara, sesiunea de examinare va incepe cu o proba scrisa, in locul traditionalelor probe orale. in total, 45. 000 de [].

Bac 2018: examenul la limba romana deschide sesiunea de toamna

Sesiunea de toamna a examenului de bac 2018 incepe astazi, 20 august 2018, cu proba scrisa la limba si literatura romana. in aceasta toamna, avem parte de o premiera in cazul examenului de bacalaureat. Pentru prima oara, sesiunea de examinare va incepe cu o proba scrisa, in locul traditionalelor probe orale. in total, 45. 000 de [].

Subiecte BAC 2018 sesiunea de toamna.Bacovia sau Blaga, subiectul pentru profilul real

Subiecte BAC 2018 sesiunea de toamna. Elevii care nu au reusit sa obtina un rezultat satisfacator la prima sesiune a examenului deBacalaureat 2018, au sustinut, luni, prima proba a examenului,.

BAC 2018 Sesiunea de toamna Examenul scris la Limba romna - sustinut de candidatii din a doua sesiune a bacalaureatului

Examenul scris la Limba si literatura romana este prima proba din a doua sesiune a Bacalaureatului 2018. O noutate a BAC-ului de acest an este programarea examenelor scrise inaintea celor orale. Peste 45. 000 de absolventi de liceu s-au inscris in aceasta sesiune. Examenul de Limba romana incepe la ora 9:00, insa elevii pot sa intre in salile de examen pana cel tarziu la 8:30, pe baza unui act de identitate cu fotografie. Candidatii au la dispozitie 3 ore pentru a rezolva subiectele de BAC. La rezolvarea subiectelor, elevii au voie sa foloseasca numai cerneala sau pasta de culoare albastra.

SUBIECTE BAC 2018. Subiectele la romana in sesiunea a doua

Cea de-a doua sesiune a examenului national de Bacalaureat 2018 incepe luni, 20 august, la probele sesiunii august - septembrie fiind asteptati sa participe peste 45. 000 de.

SUBIECTE BAC 2018 LIMBA ROMANA. Surpriza intr-un judet la BACALAUREAT 2018 sesiunea toamna

Peste 600 de absolventi de liceu din judetul Braila s-au inscris la cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat, programata in perioada 20 august - 6 septembrie, potrivit.

SUBIECTE BAC 2018. Subiectele si baremul de corectare la limba romana

Peste 45. 000 de candidati sunt asteptati sa participe, incepand de luni, 20 august, la probele celei de-a doua sesiuni a examenului national de Bacalaureat 2018, a anuntat joi, print.

A doua sesiune la Bacalaureat 2018. Din cei 596 de candidati inscrisi la Galati, doar 501 s-au prezentat la prima proba

Prima proba la Bacalaureat 2018, sesiunea a doua, desfasurata luni, 20 august, nu a generat niciun incident, insa aproape 13% dintre cei inscrisi la examenul de limba si literatura romana nu s-au mai prezentat in fata examinatorilor. Examenele continua pana pe 31 august. Primele rezultate la Bac 2018 se afiseaza pe 1 septembrie.

Subiecte BAC 2018 Sesiunea de toamna Subiectele de la Limba romna, examen sustinut n sesiunea a doua de bacalaureat: Memorii de Mircea Eliade si eseu despre particularitatile unui text poetic

Subiectele de la Limba si literatura romana au fost publicate de Ministerul Educatiei. Absolventii de liceu care participa la sesiunea a doua a Bacalaureatului au sustinut astazi primul examen scris. Candidatii au avut 3 ore timp sa rezolve subiectele de la Romana, concepute pe 3 mari cerinte. Primul subiect de la Romana a pornit de la un fragment din Memorii de Mircea Eliade. La subiectul al III-lea, cerinta pentru elevii de la Real a fost urmatoarea: Redacteaza un eseu de minimum 400 de cuvinte, in care sa prezinti particularitati ale unui text poetic studiat, apartinand lui George Bacovia sau lui Lucian Blaga. Absolventii de la Uman au avut de facut un eseu pornind de la o poezie de-a lui Tudor Arghezi sau Nichita Stanescu. Descarca din articol subiectele integrale de la Limba si literatura romana, examen sustinut astazi in sesiunea a doua de Bacalaureat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )