Libnet.ro
UNICEF

05:00

BAC 2019. Ce subiecte au cazut la proba orala la limba franceza

Playtech Playtech,
BAC 2019. Ce subiecte au cazut la proba orala la limba franceza

Afla ce subiecte s-au dat la proba orala la limba franceza. Absolventii clasei a XII-a au sustinut zilele acestea proba competentelor lingvistice intr-o limba straina la alegere. Deocamdata, pe site-ul Ministerului Educatiei sunt doar modelele de subiecte. Cele care s-au dat in zilele de 7, 10 si/sau 11 iunie la limba franceza vor [] . continuă pe Playtech

Bacalaureat 2019. Ce subiecte au cazut la proba orala a limbii engleze

Bacalaureat 2019. Elevii care au terminat clasele a XII-a si a XIII-a sustin, pe 12 si 13 iunie, proba orala intr-o limba de circulatie internationala. Cei care vor sa isi faca o idee despre subiectele de limba engleza au la dispozitie modelele care au cazut la examenul din anul precedent. Bacalaureat 2019. Subiectele de la [] .

Bacalaureat 2019. Ce subiecte au picat la proba orala in limba italiana

Bacalaureat 2019. Afla ce subiecte s-au dat la proba orala la limba italiana. Zilele acestea, absolventii clasei a XII-a au sustinut proba de competente lingvistice la o limba de circulatie internationala. Deocamdata, Ministerul Educatiei n-a publicat niciun subiect recent, pe site-ul oficial fiind in continuare modele de anul trecut la proba orala la limba italiana.

Rezultate Bac 2019: Ce rezultate au obtinut elevii din Sibiu si Timis la proba de competente la romana

Inspectoratele scolare au inceput sa publice rezultatele obtinute de absolventii de clasa a XII-a la prima proba de Bac 2019, cea de competente de comunicare orala in limba romana. in judetele Sibiu si Timis, cei mai multi elevi au obtinut calificativul experimentat in limba romana.

Bac 2019: Elevii sustin miercuri si joi proba de competente intr-o limba straina/ Modele de subiecte

Absolventii de clasa a XII-a vor continua examenul de bacalaureat miercuri si joi cu proba de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala proba C). Rezultatele obtinute de candidati la limba straina nu influenteaza media generala la Bacalaureat, care e calculata doar din notele de la probele scrise. insa, fara participarea la probele orale, absolventii de liceu nu pot promova bacalaureatul. Vezi in text modele de subiecte.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )