Libnet.ro
UNICEF

13:00

Bac 2020. Doi cadidati cu febra la ultima proba scrisa a examenului de maturitate

Adevărul Adevărul,
Bac 2020. Doi cadidati cu febra la ultima proba scrisa a examenului de maturitate

La proba de joi, ultima din aceasta sesiune de Bacalaureat, s-au inscris 143. 323 de candidati. Absolventii au ales una din cele zece discipline: Biologie, Chimie, Fizica, Economie, Filosofie, Geografie, Informatica, Logica si argumentare, Sociologie si Psihologie. continuă pe Adevărul

Bac 2020. Rezolvarea subiectelor la Anatomie si Biologie vegetala

Absolventii de clasa a XII-a au avut de sustinut, joi, ultima proba scrisa de la Bacalaureatul 2020 sesiunea iunie-iulie cea la alegere a profilului. Numarul candidatilor inscrisi a fost de 155.

Bac 2020. Peste 6.000 de candidati au sustinut proba scrisa la Limba si literatura materna

Marti, 23 iunie, a avut loc cea de-a doua proba scrisa a sesiunii de Bacalaureat 2020 cea de Limba si literatura materna. La examen au fost prezenti 6. 399 de candidati, potrivit cifrelor oficiale.

inca doi eliminati la ultima proba a Bacalaureatului in Vrancea. Absolventii de liceu s-au impartit intre 13 discipline

Astazi, 25 iunie, s-a desfasurat ultima proba scrisa a examenului de Bacalaureat E)d): proba la alegere a profilului si specializarii. Rata de participare in judetul Vrancea a fost de 94,84 %.

BAC 2020. Peste 100 de candidati au fost eliminati de la proba obligatorie a profilului. Care a fost motivul

De la proba obligatorie a profilului, respectiv Matematica sau Istorie, pe care au avut-o de sustinut absolventii de clasa a XII-a, miercuri, au fost eliminati 105 candidati. Alti 5. 935 nu s-au prezentat.

Bacalaureat 2020. Subiecte la matematica la BAC 2020 Ce probleme au avut de rezolvat elevii

Examenul de bacalaureat 2020 continua astazi cu proba obligatorie a profilului, matematica sau istorie. Subiectele la matematica elaborate pentru BAC nu includ materia aferenta semestrului al doilea. Ultima proba scrisa din aceasta sesiune de bacalaureat, cea la alegere a profilului si a specializarii, este programata joi, 25 iunie. Examenul incepe la ora 9. 00, moment din care elevii vor avea la dispozitie trei ore pentru rezolvarea subiectelor la matematica primite la BAC 2020.

BAC 2020, ultima proba, cea la alegere a profilului Subiectele la Geografie, Biologie, Anatomie si Logica , primite de elevi la bacalaureat

Elevii de clasa a XII-a sustin joi, 24 iunie, ultima proba la bacalaureat 2020, in functie de profil, la alegere dintre: Geografie, Anatomie, Biologie, Chimie, Fizica, Informatica sau Stiinte socio-umane. Examenul incepe la ora 9. 00, moment din care elevii vor avea la dispozitie trei ore pentru rezolvarea subiectelor la proba la alegere a profilului primite la BAC 2020. Primele rezultate vor fi afisate marti, 30 iunie, in premiera prin anonimizarea numelui candidatului.

Vloggerul Selly a venit la ultima proba a BAC-ului cu o Dacie, dupa ce la proba a doua a ajuns cu un bolid de lux

Celebrul vlogger Selly a venit la ultima proba a Bacalaureatului la volanul unei Dacii, asta dupa ce cu o zi inainte a mers cu un bolid de lux, pe care insa nu prea s-a priceput sa il parcheze. Tanarul milionar a recunoscut ca mai are insa de exersat in ceea ce priveste sofatul.

Bac 2020. Rezolvarea subiectelor la Geografie

Subiectele pe care l-au avut de rezolvat absolventii de clasa a XII-a care au sustinut proba scrisa la Geografie nu au avut un grad mare de dificultate, sustin profesorii.

Subiecte Bac 2020 - Profil Real! Ce au avut de rezolvat elevii la Limba si Literatura Romana

Absolventii de liceu au sustinut azi, 22 iunie, proba scrisa la Limba romana de la Bacalaureat 2020.

Subiecte Bac 2020 - Profil Uman! Ce au avut de rezolvat elevii la Limba si Literatura Romana

Absolventii de liceu au sustinut azi, 22 iunie, proba scrisa la Limba romana de la Bacalaureat 2020.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )