Libnet.ro
UNICEF

06:15

BACALAUREAT 2013 adevarul.ro publica joi lectia video pentru elevii care dau proba orala la o limba straina

Adevărul Adevărul,
BACALAUREAT 2013 adevarul.ro publica joi lectia video pentru elevii care dau proba orala la o limba straina

Pentru aceasta proba s-au inscris peste 140. 000 de candidati, cei mai multi la Engleza, peste 120. 000, si la Franceza, aproape 19. 000, potrivit Ministerului Educatiei. continuă pe Adevărul

CAPACITATE 2013 adevarul.ro publica luni prima lectie video: proba scrisa la Romana. incep si inscrierile la examene

Luni, 17 iunie, elevii care dau Capacitatea 2013 vor putea urmari in sectiunea Educatie lectia video adevarul. ro despre rezolvarea subiectelor de la proba scrisa la Romana, care va avea loc pe 25 iunie. Tot luni incep si inscrierile la Evaluarea Nationala din acest an, programate sa se incheie miercuri, 19 iunie.

CAPACITATE 2013 adevarul.ro publica, miercuri, a doua lectie video: proba scrisa la Matematica

Miercuri, 19 iunie, elevii care dau Capacitatea 2013 vor putea urmari in sectiunea Educatie a doua lectie video adevarul. ro, despre rezolvarea subiectelor de la proba scrisa la Matematica, care va avea loc pe 26 iunie. inscrierile la Evaluarea Nationala din acest an au inceput luni, 17 mai, si se vor incheia miercuri, 19 iunie.

CAPACITATE 2013 Adevarul te mediteaza. Prima lectie video: proba scrisa la Romana

Adevarul. ro prezinta prima lectie din cadrul campaniei adevarul. ro te mediteaza pentru examenul de Capacitate, la proba de la Limba Romana. Profesoara Iulia Pop de la Colegiul National Sf. Sava, le explica elevilor cum se rezolva un subiect de examen, unde trebuie sa fie atenti si cum sa evite greselile.

Adriana Saftoiu, pe blogul sau de pe adevarul.ro: Despre a tine si a creste un copil in Romania

Sa ridice mana cine s-a gandit sa faca copii din sentiment patriotic! Bifati raspunsul act patriotic - daca subconstientul constient v-a determinat sa va cuplati alt verb cu valoare predicativa si nu copulativa nu am gasit la indemana limbajului pudic) - pentru a spori natalitatea, cu spaima ca nationalitatile conlocuitoare ne vor cotropi, scrie Adriana Saftoriu, politician PDL, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

BACALAUREAT 2013 Au inceput testarile la competentele digitale. VIDEO: Ce trebuie sa stie copiii la examen

Absolventii de liceu sustin incepand de luni, 17 iunie, proba la Competente Digitale la BAC 2013, care se va incheia la sfarsitul saptamanii, pe 21 iunie. Urmatoarea proba este evaluarea competentelor intr-o limba straina 25-28 iunie), iar examenele scrise sa incep pe 1 iulie.

BACALAUREAT 2013 Care sunt limbile straine preferate de absolventii de liceu

Peste 142. 000 de elevi s-au inscris la proba orala de verificare a competentelor de comunicare intr-o limba straina de la Bacalaureatul 2013, cei mai multi, peste 120. 000, bifand limba engleza, urmati la mare distanta de cei aproape 19. 000 care au ales franceza, potrivit datelor obtinute de Adevarul.

BACALAUREAT 2013 Luni incepe saptamana de testare a competentelor digitale

Absolventii de liceu intra de luni in a doua saptamana din Bacalaureatul 2013 si urmeaza cinci zile de testare a competentelor digitale la nivel national. Probele scrise incep in data de 1 iulie.

CAPACITATE 2013 A doua lectie video: proba scrisa la Matematica

Profesoara de matematica Florina Mariut, de la Scoala Gimnaziala nr. 25 din Capitala, le ofera elevilor de clasa a VIII-a sfaturi legate de proba scrisa la Matematica, de la Capacitate 2013, programata pentru 27 iunie 2013, in cadrul campaniei adevarul. ro te mediteaza.

EXCLUSIV VIDEO Catalin Chereches: Din clipa in care am devenit primar, am stiut ca va veni ancheta DNA. Sunt barbat, imi asum lucrurile astea

Intr-un interviu acordat in exclusivitate adevarul. ro, la doar o zi dupa ce Directia Nationala Anticoruptie a demarat urmarirea penala impotriva primarului municipiului Baia Mare, Catalin Chereches se declara convins ca, in perioada urmatoare, toate lucrurile se vor clarifica. Mai mult, acesta a aratat ca, din punctul sau de vedere, ancheta este una normala.

CAPACITATE 2013 Ce presupune inscrierea la examen

Inscrierea la examenul de Capacitate 2013 este o formalitate, iar actele necesare, copie dupa certificatul de nastere al elevului si copii dupa buletinele parintilor, oricum exista in dosarele scolare ale fiecarui copil, a explicat pentru adevarul. ro, inspectorul general adjunct al Capitalei, Liliana Toderiuc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )