Libnet.ro
UNICEF

08:00

BACALAUREAT 2013 Elevii au avut emotii si probleme in exprimarea unei opinii la proba orala de la Limba Romana

Adevărul Adevărul,
BACALAUREAT 2013 Elevii au avut emotii si probleme in exprimarea unei opinii la proba orala de la Limba Romana

Elevii au avut probleme in exprimarea unei opinii la al doilea subiect de pe biletele de la proba orala de la Limba Romana si emotii mari cand au ajuns in fata comisiei de la prima proba de examen de la Bacalaureatul 2013, in cele trei zile. continuă pe Adevărul

BACALAUREAT 2013. Elevii ce apartin minoritatilor nationale sustin primele probe.

Un numar de 7. 585 de elevi apartinand minoritatilor croata, maghiara, germana, sarba, slovaca, turca si ucraineana vor sustine, de miercuri si pana vineri, proba de comunicare orala la limba si literatura materna din cadrul primei sesiuni a examenului de bacalaureat, scrie Agerpres. Potrivit unui centralizator al MEN, dintre cei peste 7. 000 elevi care vor participa la aceasta proba 6. 691 sunt elevi apartinand minoritatii maghiare. Subiectele pentru probele de evaluare a .

BACALAUREAT 2013. O treime din elevii din Prahova NU s-au inscris la examen.

O treime din elevii prahoveni nu s-au inscris in prima sesiune a examenului de bacalaureat, care a inceput luni in toata tara, relateaza Mediafax. Din cei 8. 300 de tineri care termina anul acesta liceul in Prahova, doar 5. 632 s-au inscris la prima sesiune a bacalaureatului, potrivit datelor furnizate de inspectorul sef al Inspectoratului Scolar Judetean Prahova. Citeste si BACALAUREAT 2013. Descarca cererea tip pentru inscrierea la BAC Profesorul Horia Toma a explicat ca .

BACALAUREAT 2013. Cum au impresionat elevii dupa prima zi de examen? Ministrul Educatiei a promis ca-i va URMARI pe Facebook

BACALAUREAT 2013: Absolventii de liceu au trecut de prima proba a bacalaureatuli la limba romana. in salile de examen, i-au dat gata pe profesori cu nivelul lor de cunostinte, insa pusi sa repete, elevii.

BACALAUREAT 2013. O eleva, internata in stare grava, va sustine Bacalaureatul pe patul de spital

BACALAUREAT 2013: O eleva din Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita, sustine examenul de bacalaureat intr-un spital din Targu Mures, sub supravegherea unei comisii speciale, ea fiind internata in stare.

BACALAUREAT 2013. La proba de ieri, cinci elevi au fost prinsi in timp ce faceau asta. Au fost eliminati imediat

BACALAUREAT 2013: Cinci candidati au fost eliminati din examenul de bacalaureat, marti, dupa ce au fost prinsi cu telefoane mobile asupra lor, la proba orala de limba si literatura romana, potrivit datelor.

BACALAUREAT 2013. Un singur candidat, eliminat de la proba orala de limba romana.

Un singur candidat a fost eliminat din examenul de bacalaureat, luni, dupa ce a fost prins cu un telefon mobil asupra sa la proba orala de limba si literatura romana, potrivit datelor centralizate de Ministerul Educatiei pana la ora 15. 00, conform Mediafax. In prima zi de examinare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba si literatura romana proba A) din cadrul examenului national de bacalaureat 2013, s-au prezentat, pana la ora 15. 00, un numar de 72. 183 de absolventi de .

BACALAUREAT 2013. Tot ceea ce trebuie sa stii despre examenul din acest an

Peste 200. 000 de elevi participa la BACALAUREAT 2013, sesiunea iunie-iulie. in materialul de mai jos aveti toate informatiile despre examenul din acest an - calendar, subiecte si REZULTATE BACALAUREAT 2013. inscr.

BACALAUREAT 2013. Astazi incepe prima proba a examenului. Cati absolventi de liceu s-au inscris pana acum

Prima sesiune a examenului national de bacalaureat 2013 incepe luni, cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba si literatura romana proba A), informeaza Ministerul Educatiei.

BACALAUREAT 2013 VIDEO A doua lectie adevarul.ro: proba de competente digitale, examenul promovat de toti elevii

Adevarul. ro prezinta o serie de meditatii online in format video pentru elevii care sustin examenele nationale de Bac si Capacitate in aceasta vara. A doua meditatie online este pentru proba orala de competente digitale care se va desfasura in perioada 17-21 iunie 2013.

BACALAUREAT 2013 Cum poti sa scapi de o parte din examene prin echivalare

Elevii care au obtinut premii individuale in timpul liceului la concursuri si olimpiade scolare internationale recunoscute de catre Ministerul Educatiei au posibilitatea de a-si echivala, la cerere, proba scrisa de examen la disciplinele respective de la Bac, potrivit metodologiei aprobate de Ministerul Educatiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )