Libnet.ro
UNICEF

17:15

BACALAUREAT 2014 A treia lectie la Matematica, pentru profilul Stiintele Naturii, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Adevărul Adevărul,
BACALAUREAT 2014 A treia lectie la Matematica, pentru profilul Stiintele Naturii, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Campania Adevarul te mediteaza si te premiaza continua joi, cu o noua lectie la Matematica, pentru cei de la profilul Stiintele Naturii, sustinuta de profesorul Adrian Troie, director-adjunct la Colegiul National Sf. Sava din Capitala, care se va afla in platoul Adevarul Live, de la ora 14. Lectiile la matematica vor continua si saptamana viitoare. continuă pe Adevărul

BACALAUREAT 2014 A doua lectie la Matematica, astazi, la Adevarul Live de la 13:00

Astazi, de la ora 13:00, profesorul Costel Chites, care preda matematica la Colegiul National Tudor Vianu din Capitala, va rezolva un subiect de la profilul Mate-Info la Adevarul Live.

BACALAUREAT 2014 Prima lectie video la Matematica din cadrul campaniei Adevarul te mediteaza si te premiaza, la Adevarul Live de la ora 14.00

In saptamana 28 aprilie 4 mai, adevarul. ro va prezenta trei lectii video la Matematica, predate de profesori de la licee de top din Bucuresti. Astazi, de la ora 14. 00, profesorul de matematica Adrian Troie, director-adjunct la Colegiul National Sf. Sava va prezenta un subiect de la profilul Mate-Info, la Adevarul Live.

BACALAUREAT 2014 Listele cu olimpicii care vor sustine examenul in sesiunea speciala

Ministerul Educatiei a publicat listele cu olimpicii care vor sustine examenul de Bacalaureat in sesiunea speciala de anul acesta. in total, este vorba de 107 olimpici sportivi si 51 de olimpici internationali la Chimie, Informatica, Biologie, Matematica, Fizica, Limba Rusa, Astronomie si Astrofizica, Geografie sau olimpici care isi dau admiterea la universitati din strainatate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )