Libnet.ro
UNICEF

06:00

BACALAUREAT 2017: Ancheta la un liceu din Suceava dupa ce elevilor li s-a cerut sa plateasca diploma

Antena3 Antena3,
BACALAUREAT 2017: Ancheta la un liceu din Suceava dupa ce elevilor li s-a cerut sa plateasca diploma

Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Suceava a demarat o ancheta si a sesizat Ministerul Educatiei, dupa ce la un liceu din Gura Humorului li s-a cerut absolventilor sa achite o anumita s. continuă pe Antena3

UPDATE FOTO Un liceu din Suceava cere elevilor taxa pentru eliberarea diplomei de Bacalaureat. Mai mult, taie si chitante, desi eliberarea actului este gratuita, conform ministrului Educatiei. Liviu Pop: A fost o decizie a Consiliului de Administratie al

Un liceu din Suceava le cere absolventilor claselor a XII-a taxa pentru eliberarea diplomei de Bacalaureat, desi ministrul Educatiei, Liviu Pop, sustine caeducatia este gratuita conform Constitutiei. Mai mult decat atat, potrivit elevilor cuantumul difera de la un caz la altul. Ministrul Educatiei, Liviu Pop, sustine, dupa verificare, ca taxa a fost decisa la nivelul Consiliului de Administratie, desi in Legea Educatiei Nationale nu este prevazuta perceperea unei astfel de taxe. In ceea ce priveste, eventualele masuri cu privire la caz, oficialul a spus ca asteapta finalizarea investigatiilor.

FOTO Un liceu din Suceava cere elevilor taxa pentru eliberarea diplomei de Bacalaureat. Mai mult, taie si chitante, desi eliberarea actului este gratuita, conform ministrului Educatiei. Liviu Pop: Voi verifica

Un liceu din Suceava le cere absolventilor claselor a XII-a taxa pentru eliberarea diplomei de Bacalaureat, desi ministrul Educatiei, Liviu Pop, sustine caeducatia este gratuita conform Constitutiei. Mai mult decat atat, potrivit elevilor cuantumul difera de la un caz la altul. Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a cerut verificare a informatiei si daca este un caz izolat sau o situatie generalizata.

REVOLTATOR! Diplome de BAC, eliberate doar contra-cost la un liceu din Suceava

Colegiul Alexandru cel Bun din Gura Humorului le cere absolventilor claselor a XII-a o taxa pentru eliberarea diplomei de Bacalaureat, informeaza HotNews. Culmea situatiei este ca liceul taie si.

BACALAUREAT 2017. incep inscrierile pentru a doua sesiune a examenului. Cand vor avea loc probele

inscrierile la a doua sesiune de bacalaureat incep marti. Astfel, sesiunea de toamna a examenului este programata intre 21 august si 6 septembrie. Pentru prima data, bacalaureatul incepe cu probele scrise, dupa care absolventii de liceu vor sustine probele orale.

Rezultate finale Bacalaureat 2017 Galati. inca o medie de 10 dupa contestatii. Topul liceelor galatene dupa medii

30 dintre cei care au contestat notele in judetul Galati au reusit sa obtina dupa recorectare medii de trecere. in schimb, exista un ghinionist a reusit sa ajunga sub media 6. 00 dupa contestatie, fiind declarat respins.

Bacalaureat 2017 Alba: 372 de note au crescut dupa contestatii. Procentul de promovare a ajuns la 80,6%

Solutionarea contestatiilor la examenul de Bacalureat 2017 in Alba a presupus cresterea a 372 de note, dar si scaderea a 304. in total au fost depuse 714 contestatii, dintre care doar 38 au ramas nemodificate.

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2017, pe EDU.RO. Notele obtinute de liceeni la BAC

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2017, pe EDU. Notele finale la BAC vor fi afisate in curand pe edu. ro. REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2017, pe EDU. Aflati primii rezultatele la Bacalaureat pe.

TOP 10 cele mai bune licee din tara, dupa media de admitere. Vezi cu ce medii au intrat elevii

Ministerul Educatiei a publicat numele primelor 10 licee la nivel national, ordonate dupa cele mai mari medii de admitere, primele cinci din clasament fiind din Bucuresti. In topul institutiilor de invatamant la care s-a intrat cu medii mari de admitere, se mai afla un colegiu si un liceu din Constanta, un colegiu din Cluj si un altul din Galati.

Un parlamentar conservator a fost suspendat din functie dupa ce a facut o remarca rasista/ Theresa May:Un astfel de limbaj nu isi are locul nici in politica si nici in societatea zilelor noastre

Un parlamentar conservator a fost rugat sa plece de la o petrecere si ulterior suspendat din functie dupa ce a folosit o expresie rasista in timpul unei discutii publice despre Brexit, anuntaBBC. Anuntand suspendarea, Theresa May s-a declarat socata de limbajul complet inacceptabil al deputatului.

Bacalaureat 2017. incep inscrierile pentru sesiunea din toamna a examenului de maturitate

Inscrierile pentru cea de a doua sesiune a examenului de Bacalaureat incep marti si se desfasoara pana vineri, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale. Peste 34 de mii de tineri nu au trecut de examenul maturitatii in prima sesiune din 2017. Cat despre absolventii de liceu care au promovat examenele de corigente, acestia se pot inscrie pe data de 27 iulie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )