Libnet.ro
UNICEF

23:15

BACALAUREAT 2017. Rezultatele de la sesiunea speciala: 77,95% dintre candidati au promovat

Antena3 Antena3,
BACALAUREAT 2017. Rezultatele de la sesiunea speciala: 77,95% dintre candidati au promovat

Rezultate de la sesiunea speciala. Promovabilitatea la sesiunea speciala a Bacalaureatului a fost de 77,95%, a anuntat Ministerul Educatiei. Rezultate de la sesiunea speciala. continuă pe Antena3

BAC 2017, sesiunea speciala: 77,95% dintre candidati au promovat

Un numar de 152 de candidati, reprezentand 77,95%, din totalul celor 195 care au sustinut examenul national de Bacalaureat 2017 in sesiunea speciala, au obtinut medii de 6. 00 si peste 6. 00 care le-au asigurat promovarea. Rata de reusita este superioara celei inregistrate anul trecut, cand s-a situat la 68,09%, a anuntat, marti, Ministerul Educatiei Nationale.

BAC 2017. Rezultatele sesiunii speciale: 152 din cei 195 de absolventi de liceu au reusit sa promoveze examenul de Bacalaureat. Doi candidati au luat 10

152 de absolventi din cei 195 care au sustinut examenul de Bacalaureat in sesiunea speciala au reusit sa obtina medii peste sase, informeaza Ministerul Educatiei.

Sesiunea speciala a Evaluarii Nationale incepe luni cu inscrierea candidatilor

Sesiunea speciala a evaluarii nationale pentru elevii claselor a VIII-a participanti la loturile nationale de pregatire pentru olimpiade si concursurile internationale are loc in perioada 12 - 16 iunie in municipiul Bucuresti, informeaza Agerpres.

BACALAUREAT 2017. Ministrul Educatiei: I-am avertizat pe sindicalisti ca ii dam in judecata, daca declanseaza greva

Examenul de bacalaureat se desfasoara fara probleme in toate unitatile de invatamant din Romania, a declarat, luni, ministrul Educatiei, Pavel Nastase, care a spus.

BACALAUREAT 2017. Absolventii de liceu sustin, luni si marti, proba de competente digitale

Absolventii de liceu sustin, luni si marti, proba de competente digitale a examenului de bacalaureat, care a inceput in 9 iunie, probele orale urmand sa se incheie cu.

BACALAUREAT 2017. Profesorii ameninta cu blocarea examenului de bacalaureat, nemultumiti de legea salarizarii

Profesorii ameninta cu blocarea bacalaureatului, care se reia de maine, conform calendarului, nemultumiti de legea salarizarii unitare. Cadrele didactice ar putea intra in greva.

BACALAUREAT 2017. Emotii pentru absolventii de liceu. incepe evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba straina

Absolventii clasei a 12-a sustin, miercuri si joi, proba de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala.

BACALAUREAT 2017 IASI. Profesorii intra in greva. Ce se intampla cu elevii care sustin proba la Competente digitale

in Iasi, mai multi profesori au anuntat ca-si intrerup activitatea timp de doua ore, in semn de protest fata de salariile pe care le primesc, potrivit ziaruldeiasi. ro.

Anunt de ultima ora despre bacalaureat 2017. S-ar putea schimba calendarul examenului

Profesorii ameninta cu blocarea bacalaureatului, care se reia de maine, conform calendarului, nemultumiti de legea salarizarii unitare. Cadrele didactice ar putea intra in greva.

EVALUARE NATIONALA 2017. Sesiunea speciala a evaluarii incepe marti. Calendarul examenelor

Elevii clasei a VIII-a participanti la loturile nationale largite ce se pregatesc pentru olimpiadele si concursurile internationale vor sustine marti proba scrisa la limba si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )